in ,

Hoppá! Máris inog Tüttő széke?

Informátorunk szerint a fővárosi korrupció miatt Tüttő széke is megingott..

Mint ismert, az egyik főpolgármester-helyettes, Tüttő Kata jelenlegi / volt élettársának cége, Leisztingernek adtak egy BKV buszbérlést, ami körül hatalmas korrupciós botrány lehet.

 

Az offshore hátterű botrányról mi is írtunk:

Tombol a korrupció Budapesten – Kamucéget hozott ki nyertesnek a BKV

 

A BKV feltételezhetően törvénysértő buszbérlési tenderével kapcsolatban újabb részleteket derített ki a Hír TV Informátor című műsora. Mint ismert, a pályázat nyerteseként kihozott CR-Facilities Vagyongazdálkodó Zrt. többségi tulajdonosát, a Cratis Ingatlanbefektető Zrt.-t egy ciprusi székhelyű offshore cég, az Agria Holdings birtokolja, és tisztségviselői között Leisztinger Tamás nagyvállalkozó emberei is megtalálhatók. Amellett, hogy a magyar jogszabályok szerint nem indulhatna közbeszerzésen olyan vállalat, amelynek bejegyzéskor offshore-hátterű cég is tulajdonosa, az is kérdéseket vet fel, hogy Leisztinger Tüttő Kata (MSZP) városüzemeltetési főpolgármester-helyettes korábbi élettársa. – írja a magyarnemzet.hu

 

Informátorunk szerint akkora botrány várható ebből az ügyből, hogy a felsőbb fővárosi vezetés körében már az is felmerült, hogy beáldozzák Tüttő Katát, és megválnak tőle.

 

Nem tudjuk mi lesz a történet vége, de a jelek szerint egyre nagyobb korrupciós árnyék vetül a fővárosi vezetésre. 

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Rangos elismerés! „Az értékek megőrzője” kitüntetést kapott Varga Judit

A demokrata szavazók sem mind hülyék: harmaduk szerint csak csalással volt képes nyerni Biden