in ,

Gy. Németh Erzsike után Szabó Tímea is mindenkit perelni akar!

Perelni, azt tudnak.

Gy. Németh Erzsike után Szabó Tímea is ledobta az ékszíjat.

Miután Szabó elvtársnő parlamenti gyűlöletkeltését a Fidesz egyszerű vastapssal megakadályozta, ő is sivalkodásba kezdett. Felsorolta ugyanis, hogy milyen szörnyű dolog néhány ezer maszkot adni a határon túli magyaroknak, és akkor jött a vastaps, ami befogta ennek a fehérjehalmazanak a pofáját. Aztán Hont Bandikával a Facebookon összeveszett Timcsike, és ennek egyik gyöngyszeme maga Szabó elvtársnő egyik válasza, miszerint nem is azt állította, nem is úgy állította a határon túli magyarokkal kapcsolatban, és majd  mindenkit beperel.

 

Íme:

A képen a következők lehetnek: , szöveg, amely így szól: „Timea Szabo Meg h szerencse, nem ezt mondtam, kedves Hont esetleg be tudtam volna fejezni felszolalast, elhangzott volna, nem azzal odakuldtek, hanem azzal, mig megkaptak ezt, 20 millios szallitmanyt hetek ota nem osztjak szet itthon. hat ugye nem Tudom h tenyekg teged szoktak kizokkenteni egy-egy hangulatkeltesbol de azert gondoltam, leirom. is fogom perelni lakajmedia osszes olyan kepviselojet, amelyik azt allitja, en azt mondtam, hataron tuliak ne kapjanak. ugyanis egy szoval allitottam. Vegul, bar szeretem, nagyszulovel engem barki magyarsagtudatbol kioktat vagy szamonker. Tetszik Válasz Üzenet 10 perce Módosítva 17”

 

Majd hangoztatja, hogy 3 erdélyi nagyszülővel rendelkezik. Annál szégyenteljesebb, hogy Szabó Tímea mit művelt. Timcsike tehát a járvány elleni védekezés helyett továbbra is csak az aljas politikai pecsenyéjét sütögeti.

Timcsike, hozd ki az ellenőrződet: EGYES!

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Üzenet az ellenzéknek: ha már segíteni nem tudtok, legalább ne ártsatok!

A vírus nem válogat – Meghalt egy 23 éves mentős nő, aki a koronavírus frontvonalában dolgozott