in

A vírus nem válogat – Meghalt egy 23 éves mentős nő, aki a koronavírus frontvonalában dolgozott

A 23 éves mentős nő úgy halt meg, hogy előtte látszólag semmi baja sem volt. Szörnyű.

Charlotte Louise Cope elszántan harcolt a koronavírus ellen sok más dél-walesi mentőssel együtt. A fiatal nő egyik nap még szorgosan dolgozott, nem sokkal később pedig már halott volt. Otthonában érte utol a halál, valószínűleg hirtelen. 

Nem sokkal ezelőtt tett ki a közösségi oldalára egy posztot, amiben hosszasan taglalta, mennyire nem élvezi a mostani helyzetet, azonban mégis próbálja pozitívan kezelni a dolgokat.

 


“Az élet most kifejezetten szívás. Hiányzik a családom, hiányzik az edzés és a szabadság is. De most pozitívnak kell maradnom, és minden időmet arra kell fordítani, hogy – a csodálatos kollégáimmal együtt – segíthessek másoknak az ambulancián. Kérlek titeket, vigyázzatok magatokra és maradjatok otthon.” – írta a posztjában az Instagramon.

Az egyik kollégája azt nyilatkozta, hogy Charlotte egy nagyon ígéretes mentős volt, akit a személyisége miatt mindenki nagyon imádott.

 

“Aprócska vállain némán és mosolyogva cipelte a világ terheit. Azt hiszem mindenki helyett mondhatom, hogy teljesen össze vagyunk törve és rettentően hiányzik. Másoknak talán csak egy hétköznapi lány volt, számunkra viszont ő volt a napsugár, aki beragyogta az ambulanciát még a legnehezebb pillanatokban is” – írta meg a DailyMail.

 

(life.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Gy. Németh Erzsike után Szabó Tímea is mindenkit perelni akar!

Csodálatos videóban mond köszönetet Olaszország a külföldi segítőknek – Videó