in ,

Üzenet az ellenzéknek: ha már segíteni nem tudtok, legalább ne ártsatok!

Inkább ne csináljanak semmit…

Az ellenzék még mindig nem értette meg, hogy a helyzet komoly, és nincs itt a helye és az ideje a pártpolitikának. Mivel azt az utasítást kapta a teljes ellenzéki bagázs, hogy ne a járvány megfékezésével foglalkozzanak, hanem az esetleges hatalomátvételre, bedobták a gyeplőt a lovak közé…

 

Íme az ellenzék tevékenysége a járvány alatt

 

Karácsony Gergely sorozatos hibái

Tétlenkedés az ingyen parkolás bevezetésével kapcsolatban

Az ingyenes parkolás bevezetése a fővárosban veszélyhelyzet idején sokat segített volna abban, hogy a járvány kevésbé terjedjen: sok munkába járó fővárosi lakos a BKK járatait használja, mert nem tud fizetni naponta több ezer forintot arra, hogy parkoljon: elviszi a napi keresetének akár a felét is egy drága parkolás.
Az ingyenes parkolás hatására többen járnának autóval munkába, így kevésbé kerülnek  kontaktusba más emberekkel a BKK járatain a munkavállalók, tehát a járvány terjedését lassítjuk. Az ingyen parkolást gazdasági okokra hivatkozva Karácsony Gergely nem engedte meg a fővárosban, amiből több mint egy héten át hatalmas elégedetlenség alakult ki a fővárosi lakosokban. A problémát Orbán Viktor egy huszárvágással oldotta meg: az ország teljes területére ingyenessé tette a közterületen való parkolást. Karácsony Gergely, és az ellenzéki pártok számára a döntés hatalmas politikai veszteséget is jelentett egyben.

 

A Pesti úti idősotthon

Mindenki ismeri a történetet, jelenleg az OT és a katonaság irányításával kezelik a tragikus állapotokat az idősotthonban. Eddig több mint 200 fertőzött, és már 23 halott van az otthonban. A főpolgármester folyamatosan hárít, és dokumentumokat lebegtet, de azt a tényt nem lehet elhallgatni és letagadni, hogy a fenntartó a főváros. A vizsgálat és a felelősség megállapítása jelenleg is zajlik. A felháborodás az ügyben már országos. Ellenzéki körökben is felmerült, hogy a felelős bizony maga a főpolgármester is lehet. Az idősotthonba egyébként Karácsony Gergely azóta sem látogatott el, ami miatt külön politikai botrány alakult ki. A helyettese (Gy. Németh Erzsébet) ugyan ott volt a helyszínen, de félelemből ő sem merte betenni a lábát az idősotthonba, majd idő előtt távozott a környékről.

 

Járatsűrítés helyett, járatritkítás

Szintén gazdasági okokból, fittyet hányva a járványra, nemhogy járatsűrítésbe kezdett volna a főváros, hanem hétvégi menetrendet vezettek be. Ennek az lett az egyenes következménye, hogy a BKK járatain hering módjára fértek fel csak az utasok, így sikeresen körbefertőzték egymást az emberek, a statisztikában sajnos a fertőzési adatokban ez a téves döntés már látszik. Majd pár nap múlva a hibát belátta a főváros, visszaállították a rendes menetrendet. A vírus megállítását éppen a járatok sűrítése segítené, hiszen így a BKK járatain a kevesebb utasnak köszönhetően nagyobb távolságot tudnának tartani egymástól az emberek.


Komoly fizetésemelés jön a fővárosi cégeknél

A főpolgármester arról is döntött a rendkívüli  jogrendben, hogy a cégvezéreknek az úgynevezett teljesítménybérét az éves alapbér eddigi 15 százalékáról újra emeljék fel 40 százalékra.

 

 

Varju László segítség helyett puszta kézzel teszi tönkre a steril szájmaszkokat, amivel veszélyezteti a kerület lakosait

Varju László (DK) sebészi maszkokat csomagol az idősöknek, nyilván egy kampánylevél társaságában büszkélkedik majd, hogy ő mennyire segít. Rendben, a szándék azért önmagában nem rossz.

Varju László (DK) képes valamiből kicsomagolni a maszkokat, hogy be tudja tenni egy borítékba. Azonban itt több probléma is felmerül: az orra nincs eltakarva, azt sem tudja, hogy kell maszkot viselni: bármelyik másodpercben könnyedén rá tud fikázni a maszkokra.
Nincs rajta gumikesztyű! Ember, a szájmaszk az egy steril cucc, erre puszta kézzel megfogja! Onnantól kezdve a szájmaszk konkrétan fertőző is lehet!

 

 

 

A Momentumos Szarvas Koppány Bendegúz lámpavasra húzná a Fideszeseket

A Momentumosnak a járvány elleni védekezés helyett a lámpavas jutott eszébe, és az, hogy erre kell majd felhúzni a fideszeseket.
A Fidesz-KDNP józsefvárosi szervezete felszólítja Szarvas Koppány Bendegúzt, hogy kérjen bocsánatot a józsefvárosi választóktól, valamint a magyar emberektől, és képviselői tisztségéről azonnali hatállyal mondjon le! – áll a VIII. kerületi kormánypártok közleményében, amellyel az egykori DK-s, jelenleg a Momentum színeiben politizáló önkormányzati képviselő Facebook-bejegyzésére reagáltak. Szarvas Koppány Bendegúz április 15-én hivatalos közösségi oldalán osztotta meg a 24.hu kórházak kiürítésével foglalkozó cikkét, amit így kommentált: „Járványkezelés Fidesz módra. Nehéz erre szalonképesen reagálni, inkább csak úgy fogalmazok: megdolgoznak a fiúk a lámpavasért.”

Fideszesek felakasztásával fenyegetőzik Szarvas Koppány Bendegúz ...

 

 

Szabó Tímea parlamenti felszólalásban gyalázta a határon túli magyarokat

Azon sivalkodott a gyűlölködő képviselő, hogy miért kaptak a határon túli magyarok is maszkokat, de magyarellenes gyűlöletkeltését nem tudta folytatni, mert a Fidesz-KDNP képviselők végig hatalmas vastapssal fejezték ki véleményüket, hogy ez bizony helyes döntés.


 

Hadházy Ákos dudálós tüntetést szervez, és közben elüt egy újságírót

Dudálós tüntetés szervezett néhány ellenzéki a kormány ellen, és az esemény közben Hadházy a vadhajtasok.hu újságíróját elütötte kocsijával. Az újságírót kórházba szállították.

Feljelentették Hadházyt, aki elütötte a vadhajtasok.hu újságíróját

 

 

Összefoglalás: ennek az ellenzéki politikának meg is lett az eredménye:

 

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg másokkal is!

Feljelentették Hadházyt, aki elütötte a vadhajtasok.hu újságíróját

Gy. Németh Erzsike után Szabó Tímea is mindenkit perelni akar!