in , ,

Nincs rühes beteg a kórházakban, nincs 4 éves műtéti várólista az énekesnőnél, és nem figyeli meg senki a hódmezővásárhelyi ellenzéki (függetlennek hazudott) jelöltet

HVG, 24.hu, index.hu, 444.hu: be kéne fejezni a magyar társadalom hergelését!

Tisztelt 444, hvg, index, 24.hu szerkesztőségek! Anyátok nem tanította meg nektek, hogy hazudni nem szabad?

1. Senki sem figyeli meg a hódmezővásárhelyi ellenzéki jelöltelt: Márki-Zay Péter ellenzéki kaposvári jelölt, aki azt hazudja magáról, hogy független, izibe kamuzott egyet, miszerint térfigyelő kamerák fogják őt direkte megfigyelni, hogy aztán majd jöjjön a csúnya zorbáni fekete autó, és az Andrássy út 60-ban szállítván az áldozatot a csúnyagonoszzorbánviktor személyesen tépkedje le az ellenzéki-független képviselő körmöcskéit….

Erre a tömény faszságra így repült rá az ellenzéki sajtó, mint légy a sz*rra:

  • Bejelentette indulását a választáson, térfigyelő kamerát szereltek az utcájába (hvg.hu)
  • Bejelentette, hogy indul a Fidesz ellen, bekamerázták az utcáját (Index.hu)
  • Bejelentette, hogy indul a választáson, kamerát szereltek az utcájába (444.hu)
  • Bekamerázták az utcáját, miután bejelentette, hogy harcba száll a Fidesz ellen (mno.hu)
  • Elbocsátás, megfigyelő kamera és fenyegetés jár annak, aki ellenzéki jelöltként indul Lázár János városában (168ora.hu)
  • A hódmezővásárhelyi független jelölt bejelentette, hogy indul az időközi választáson, erre térfigyelőt szereltek a háza közelébe (narancs.hu)
  • Térfigyelő kamerákat szereltek az ellenzék által támogatott hódmezővásárhelyi független jelölt háza elé (mérce.hu)
  • Bekamerázták az utcáját, miután bejelentette, hogy harcba száll a Fidesz ellen (Helyi Válasz)

A Fake News egy idő után nem tudott tovább terjedni, mert a pestisracok.hu kiderítette, hogy ez a kamerarendszer már 2014-ben jóváhagyást kapott, tehát nem most találták ki.

Íme:

2014. szeptember 17-én szavazta meg a közgyűlés.

Az interneten azt is villámgyorsan, pár másodperc alatt kikereshették volna az ellenzéki médiamunkások, hogy a térfigyelő-rendszer megvalósítására kiírt tender győztesét februárban hirdették ki.

A 2014-ben elfogadott Integrált Településfejlesztési Stratégia térfigyelő-rendszer kiépítésére vonatkozó része

 

 

2. Nincs rühes beteg a magyar kórházakban, pedig tolta a 24.hu, 444.hu, hvg.hu bermuda háromszög ezt az orbitális baromságot is. Egészen addig etethették a népet, mígnem kijött a közlemény

A Szent Margit Kórház közleménye

A sajtóban megjelent hírekkel ellentétben a Szent Margit Kórház ápolási osztályán nincs rühtünetes beteg és dolgozó – közölte az intézmény kedden az MTI-vel.

Közleményükben azt írják, az osztályon ősszel néhány betegnél dermatitis (bőrgyulladás) jeleit észlelték, és mivel ilyenkor felmerül a rüh gyanúja, a betegek haladéktalanul megkapták a szükséges kezelést.

Azt írták, a decemberi ismételt bőrgyógyász szakorvosi vizsgálat után valamennyi ilyen beteg megkapta a bőrgyógyász által elrendelt gyógykezelést, emellett valamennyi dolgozó és nem tünetes beteg is részesült megelőző kezelésben.

A kórház közölte, hogy a fertőzés továbbterjedésének megakadályozására a textíliákat, ágyneműket és ruházatokat elkülönítve kezelték és fertőtlenítették, a kórtermek, bútorok és berendezési tárgyak fertőtlenítő takarításáról azonnal gondoskodtak.

Jelenleg nincs rühes ember az osztályon – hangsúlyozták.

Az osztály, illetve az intézmény a szakmai szabályok szerint járt el mind a behurcolt fertőzés továbbterjedésének megakadályozásában, mind az érintett betegek adekvát kezelésében – írták.

 

3. Nincs 4 éves műtéti várólista a rejtélyes énekesnőnek

 

Na, valami nő sivalkodott, hogy négy évet kell várnia műtétre….persze ez sem igaz.
Ezzel szemben újra itt a valóság:

Az ügyben a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) is megszólalt:

Nincs többéves várólista endometriózis műtétre. A várakozási idő legfeljebb két hónap

– írja a szervezet az MTI-hez eljuttatott közleményében. Egyúttal visszautasították azt is, hogy a NEAK csak heti egy beavatkozást finanszíroz egy-egy intézményben: „a beavatkozások finanszírozására a NEAK nem határoz meg sem heti, sem éves beavatkozásszámot, az endometriózis kezelésére alkalmazott gyógyszereket is jelentős mértékben, illetve akár 100 százalékban támogatja a társadalombiztosító” – áll a közleményben.

Ha valaki ettől eltérő tájékoztatást kap, vagy az ellátással kapcsolatban panasza merülne fel, annak azt javasolják, forduljon a NEAK-hoz, és kivizsgálják a konkrét esetet

– tették hozzá. Kiemelték továbbá, hogy a kormány prioritásként kezeli a várólisták csökkentését, ezért 2010-től kezdődően többször fordítottak erre többletpénzt, összesen csaknem 20 milliárd forintot. Ezen felül erre az évre további 5 milliárd forintos forrás áll rendelkezésre. A NEAK szerint a rendszer bevezetésének eredményeképpen a várólistán levő betegek száma a 2012-es 70 ezerről 2017 decemberére csaknem 60 százalékkal csökkent. Ezzel párhuzamosan a várakozási idő az összes várólistát figyelembe véve 5 év alatt 61 napról 40 napra csökkent, miközben az ellátott betegek száma nőtt – tették hozzá.

A kormány intézkedéseinek köszönhetően elmondható, hogy ma Magyarországon az egyik legrövidebb a várakozási idő az OECD-országok között

– hangsúlyozta közleményében a NEAK.

*******************************************************************

Na, eddig a „hírek”!

SZÓVAL NEM TISZTELT HULLADÉK LIBERÁLIS SAJTÓ, 444-TŐL, ZSÚRPUBIN ÁT HVG.HU -IG! 

BE KÉNE FEJEZNI VÉGRE EZT AZ OSTOBA, ALJAS, GAZEMBER HAZUDOZÁST!

 

mindenszo.hu

Nyílt levél Spíró Györgynek, aki szerint Orbánt a jobbágymentalitás tartja hatalomban…

Elismerés! – Cseh napilap: Orbán Viktor a sikeres politikai vezető példájává vált