in ,

Horváth Csacsi már nyivákol: visszautasítok minden olyan állítást, amely az ATV és Zugló Önkormányzata közötti szerződést a személyem önös érdekeként jeleníti meg

Zugló Önkormányzata nem tart fenn 100 milliókért önkormányzati tv-t.

„Visszautasítok, minden olyan állítást, amely az ATV és Zugló Önkormányzata közötti szerződést a személyem önös érdekeként jeleníti meg. A személyemmel kapcsolatos igaztalan támadásokat a – nem tisztességes – politikai harccal együttjáró jelenségeként értelmezem, de itt az Önkormányzat és az ATV közötti teljesen transzparens és világos együttműködési szerződés van félremagyarázva, amellyel az együttműködő felek becsületét sértik.

Az elsöprő kormányzati médiatúlsúlyban és a kormányzati propagandamédia rendszeres félretájékoztatásával szemben az az érdekünk, hogy a zuglóiak a média minél szélesebb spektrumán tájékozódhassanak a lakókörnyezetüket érintő témákról. Zugló Önkormányzata nem tart fenn 100 milliókért önkormányzati tv-t, helyette annak töredékéből kötött néhány keretszerződést sokkal hatékonyabb elérést biztosító médiumokkal. Fontosnak tartom, hogy az itt élő lakosokat és a szélesebb körű nyilvánosságot is lehetőségünk legyen tájékoztatni a kerületben lévő történésekről.

Hiszem, hogy a stabil hosszú távú siker egyik kulcsa a jó kommunikáció, ami az egyeztetésen túl a tájékoztatást is magában foglalja! Akár csak a közelmúltban a covid járvány idején, most az energiaválság és egyre fokozódó megélhetési válság közepette is fontos, hogy az emberek tudják, hogy az Önkormányzat milyen támogatást tud nyújtani a rászorulóknak. A továbbiakban is mindent meg fogunk tenni a lehető legteljesebb körű tájékoztatás érdekében.”

 

(mandiner.hu)

 



 

 

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Gajdics Ottó: fejezzék be a jobboldali média hiteltelenítését! – Videó

Ez lenne a demokrácia hazája? Decembernél előbb nem tudjuk meg, hogy ki irányítja majd az amerikai szenátust