in ,

Ez lenne a demokrácia hazája? Decembernél előbb nem tudjuk meg, hogy ki irányítja majd az amerikai szenátust

Georgia államban fej-fej mellett áll a demokrata és a republikánus jelölt.

Ahogy arról beszámoltunk, Mark Kelly demokrata szenátor lett végül a befutó pénteken Arizona államban. Kelly felülkerekedett a republikánus Blake Masters-ön, így

a demokraták egy győzelemre kerültek attól, hogy Joe Biden elnökségének a következő két évére megszerezzék a szenátus irányítását.

A CNN választási élője alapján egy demokrata többségű Szenátus látszik körvonalazódni. Az amerikai hírcsatorna által közöltek szerint Georgia államban 99 százalékos feldolgozottság mellett a demokraták vezetnek. Amennyiben ezt az államot behúzzák Joe Bidenék akkor megszerzik a felsőházi többséget. Pontosabb 50-50 képviselővel fog rendelkezni mindkettő párt a Szenátusban, azonban szavazategyenlőség esetén az alelnök (aki demokrata) voksa dönt.

Fontos kiemelni, hogy a georgiai szabályok szerint, ha egy jelölt sem éri el az 50 százalékot az első fordulóban, akkor decemberben második fordulót rendeznek. Az állás a CNN adatai szerint 49,4 százalék a demokrata jelölt javára, míg a republikánus jelölt 48,5 százalékon áll.

 

 

 

(mandiner.hu)

 

  

 

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Horváth Csacsi már nyivákol: visszautasítok minden olyan állítást, amely az ATV és Zugló Önkormányzata közötti szerződést a személyem önös érdekeként jeleníti meg

A bolgár nő kijelentette: nem lesz Paks 2