in ,

Zelenszkij elvinné Trumpot az ukrán frontra – Mi pedig Zelenszkijt

Trump módosította az álláspontját, egy kampánygyűlésen azt mondta, többet tenne Ukrajnáért, mint a hivatalban lévő elnök, Joe Biden.

Volodimir Zelenszkij a müncheni biztonsági konferencián kijelentette, hajlandó elvinni a háború sújtotta ukrajnai frontvonalra Donald Trumpot, hogy saját szemével lássa az orosz invázió hatásait – számol be a CNBC. A volt amerikai elnök régóta szkeptikus Washington Kijev támogatását illetően. Az ukrán elnök azt mondta, nyilvánosan meghívta, de ez Trump kívánságaitól függ.

A Trump-kampánycsapat nem reagált a CNBC megkeresésére, amely emlékeztet, az egykori elnök élesen bírálta az Egyesült Államok Ukrajnának nyújtott folyamatos pénzügyi és katonai támogatását, nem amerikai ügynek minősítve azt, és azt sugallta, novemberi újraválasztása esetén megengedné Oroszországnak, hogy elfoglalja Ukrajna egyes részeit.

Trump Vlagyimir Putyin orosz elnökről is elismerően nyilatkozott, csodálatát fejezte ki a Kreml vezetőjének erőskezű hozzáállása iránt.

Azonban Trump szerdán módosította az álláspontját, egy kampánygyűlésen azt mondta, többet tenne Ukrajnáért, mint a hivatalban lévő elnök, Joe Biden, aki erősen támogatja Kijev finanszírozását.

 

A megjegyzése néhány órával azután hangzottak el, hogy Putyin szerdán kijelentette, jobban örülne Biden novemberi újraválasztásának, mert kiszámíthatóbb vezető.

 

 

(Mandi)

 

 
Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

Itt a teljes beszéd! Orbán Viktor évértékelője – Orbán: a két lemondott női politikusban több méltóság van, mint a baloldal összes vezetőjében együttvéve

Ettől a libsik most kiakadnak – Curtis sem hagyta ki Orbán Viktor évértékelőjét