in ,

Volner János: a Jobbikot egy rákos daganatnak látom a magyar politikában

„Teljesen kifordult magából a párt azzal, hogy Gyurcsány Ferenc legfőbb szövetségese lett” – mondta a Jobbikról a párt egykori politikusa.

Interjút adott a Magyar Hírlapnak Volner János, a Jobbik egykori politikusa. Volner a beszélgetésben hibának nevezte, hogy a Jobbik elhagyta a migráció témáját. Mint mondta, „Vona Gábor gyakorlatilag letiltott a migrációs kommunikációról.

Ezzel kiherélték a párt témáját, mert attól tartott Vona, hogy ezzel a párt elveszíti azt a cuki néppártos jellegét, amit meghirdetett. Ez óriási hiba volt.”

– fogalmazott, hozzátéve, hogy míg a Jobbik elbátortalanodott, addig a Fidesz zászlajára tűzte a migráció témáját.

Jakab Péter és a magánélet szentsége

A Jakab körüli botrányok kapcsán Volner azt a kérdést tette fel: „miért várja el azt, hogy az ő magánélete szent és sérthetetlen legyen?”. A Volner Párt elnöke szerint ugyanis „éppen ő volt az, aki a legundorítóbb módon felrúgta a magánélet szentségét még azután is, hogy ezek a szereplők  [Borkai Zsolt és Szájer József] politikailag megbuktak, s már levonultak a színpadról”.

A Gyurcsány-vezette DK-val való választási szövetségről Volner úgy nyilatkozott:

Teljesen kifordult magából a párt azzal, hogy Gyurcsány Ferenc legfőbb szövetségese lett. Szembeköpik mindazt, amit egykoron képviseltek.

Márki-Zay és a kormányzásképtelen pártok

Volner János az interjúban óriási kudarcnak nevezte az előválasztást, mert, mint fogalmazott, a választók nem az ellenzéki pártokra szavaztak, „hanem egy kívülállóra”. „Évtizedek óta nem történt ennél nagyobb kudarc az ellenzék soraiban, s az előválasztás megmutatta, hogy mennyire kormányzásképtelen pártokról van szó” – összegzett a politikus.

Volner kitért arra is, mi a véleménye az ellenzék által hirdetett „megtisztulásról”. Mint fogalmazott, ennek jegyében „ledarálták például Tóth Csabát, hogy korrupt.”

Ha korrupt volt, hogy csinálhatta a baloldal teljes támogatásával? Ha nem volt korrupt, akkor miért nem állt ki mellette a teljes MSZP-vezetés?”

– tette fel a kérdést a politikus a zuglói parkolási botrányok kapcsán.

A Városháza eladása mellett ez a történet is megmutatja ennek a baloldalnak az igazi arcát” – mondta Volner.

 

 

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

Agyhalál: a külhoni magyarokat és az uniós állampolgárokat is migránsozza Márki-Zay Péter

Fő a következetesség! Agyhalál: Kamu Geri mégsem vétózza meg a budapesti atlétikai világbajnokságot