in

Varga Judit: magyarnak lenni dicsőség és felelősség!

Varga Judit közösségi oldalán emlékezett meg a nemzeti összetartozás napjáról.

Varga Judit közösségi oldalán emlékezett meg a nemzeti összetartozás napjáról. Az igazságügyi miniszter bejegyzésében a magyarság történelmi dicsőségéről írt, és arról a felelősségről, hogy ezt továbbadjuk az eljövendő generációknak.

A trianoni békeszerződés mély nyomott hagyott a magyar néplélekben – írta bejegyzésében a tárcavezető, hozzátéve, hogy a gyász feldolgozása során felismertük, hogy nemzetünknek nincsenek határai, amíg összeköt minket a közös nyelv, a hagyományok és a magyarság szeretete. Varga Judit emlékeztetett, hogy a nemzeti konzervatív kormány 2010 óta nagy hangsúlyt fektet a határtalan magyar család összetartására. Mint fogalmazott:

Kultúránk és értékeink őrzése ma az egyik legfontosabb feladat és ez adja identitásunk alapját, összetartozásunk kötőanyagát, hazaszeretetünk erejét. Hiszen éljünk bárhol a világon, magyarnak lenni dicsőség és felelősség! Dicsőség, mert népünk évszázadokon át harcokban védte Európát, s tehetségével, szorgalmával gyarapította közös értékeit. Tudjuk, hogy bármilyen nehéz akadályt állít elénk a történelem, közösen minden kihívást le tudtunk küzdeni! Felelősségünk pedig hatalmas, hiszen értékeinket tovább kell adnunk utódainknak, mert Haza csak addig van, amíg van, aki szeresse. Összetartozunk!

– zárta bejegyzését az igazságügyi miniszter.

 

(pestisracok.hu)

 

 

Add tovább!

Megszólalt a KDNP: a trianoni diktátummal darabokra hasították az egész magyarságot

Agyhalál – Európa legpocsékabb, leghitványabb főpolgármestere még több biciklit és még több bicikliutat akar