in ,

Van egy remek, erős fociválogatottunk, amely egymás után a harmadik EB-re jutott ki, és amely bárki ellen győzelmi esélyekkel léphet pályára. Ez a válogatott kikapott két erős ellenféltől, akiktől amúgy nem szégyen kikapni

Az Isten óvjon mindannyiunkat tőlük

MÁSIK MAGYARORSZÁG.

Van egy remek, erős fociválogatottunk, amely egymás után a harmadik EB-re jutott ki, és amely bárki ellen győzelmi esélyekkel léphet pályára. Ez a válogatott kikapott két erős ellenféltől, akiktől amúgy nem szégyen kikapni. Ráadásul a mai vereségben komoly szerepe volt a VAR-nak és a bírónak is.

Ami látványos, hogy néhány honfitársunk e két vereség miatt most nagy magyarszurkolóból hirtelen átment károgóba, és versenyt köpködi a játékosainkat, a hőseinket.
Na, ezek, akik most a mieinket szapulják: ők az a bizonyos másik Magyarország. A két Magyarország egyik része: amelyikkel nem lehet együtt élni, mert gonosz, aljas, elviselhetetlen. Amelyik csak addig szurkol, amíg győzelem van – de egyből hátba szúr, amint valami balul sikerül. Kevesen vannak, de rém hangosak.

Az Isten óvjon mindannyiunkat tőlük

 

(Pilhál Művek)

 


 

 

FIGYELEM!

Tisztelt olvasóink, kedves barátaink, támogatóink!

 

Ahogy ígértük, mindenkit tájékoztatunk a Wittinghoff per kapcsán kialakult újabb helyzetről. 

Mint mindenki tudja, szerkesztőségünket másodfokon is elmarasztalták egy durva politikai bírósági ítélet által, amiben  4.5  millió forint + kamatok (2019-ig visszamenőlegesen!) + adók + perköltség büntetést kaptunk.

Hosszan mérlegelés után szerkesztőségünk úgy döntött, hogy az igazságszolgáltatásba vetett maradék hitünket is összeszedve a Kúriára visszük ügyünket. Ez a döntés anyagilag és lelkileg is megterhelő számunkra, hiszen mindenkit megviselt ez a kifejezetten méltatlan és igazságtalan politikai bírósági ítélet. Ezzel kockáztatjuk, hogy esetleg magasabb lesz a ránk kirótt büntetés összege, de reméljük, hogy ebben az esetben a valóban bűnös és közélethez méltatlan felperest fogják elmarasztalni.

 

 

Amennyiben lehetősége engedi és szeretne hozzájárulni a Kúriára benyújtott fellebbezés költségeihez, az alábbi számlaszámon tud nekünk segíteni és fennmaradásunkat támogatni:

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

Köszönettel,

 

A mindenszo.hu szerkesztősége

 

 

Nem a Fidesz és nem Orbán Viktor, hanem egész Magyarország ellen voksoltam, mondta Manfred Weber, miután megszavazta hazánk ellenében a 7-es cikkelyt az EP-ben

A baloldal jóslatai ellenére meghatározó politikai erő marad a Fidesz-KDNP Budapesten