in , ,

Nem a Fidesz és nem Orbán Viktor, hanem egész Magyarország ellen voksoltam, mondta Manfred Weber, miután megszavazta hazánk ellenében a 7-es cikkelyt az EP-ben

De miként válik egy teljes nemzet az Európai Néppárt elnökének ellenségévé

Nem a Fidesz és nem Orbán Viktor, hanem egész Magyarország ellen voksoltam, mondta Manfred Weber, miután megszavazta hazánk ellenében a 7-es cikkelyt az EP-ben.

De miként válik egy teljes nemzet az Európai Néppárt elnökének ellenségévé?

A helyzet az, hogy az öreg Manfrednek valójában nem a mi nemzetünkkel van baja, hanem minden nemzettel. Ez persze teljesen logikus, hiszen, ha van egy közös gyökérből táplálkozó összetartó közösség, akkor viszonylag kicsi lesz a kereslet a Soros-féle nyílt társadalom víziójának hazugságaira. A konfliktus tágabb kontextusát tekintve pontosan ugyanennek a törésvonalnak köszönhetjük egyébként a Bridgerton-féle remekművekben megénekelt „újmúltat” is. A közösségek talán legfontosabb identitásképző eszközei a közös történetek. Ha ezeket kilúgosítjuk, ezernyi féligazsággal fűszerezve kiüresítjük, akkor megszűnik a kohézió és alkotórészeire esik a nemzet, a nagycsalád, a kiscsalád és kontinuitás hiányában így esik szét a szemünk előtt a teljes európai kultúrkör.

Fontos látni, hogy ez nem kizárólag egy ideológiai háború. A globalista vs. szuverenista ellentét sokkal inkább a pénzről, mint az ideológiáról szól. Sőt, talán nem túlzás kimondani, hogy a nemzetközi elit egy teljes dogmarendszert hozott létre azért, hogy gazdasági érdekeiket a nemzetek felett tudják képviselni. Ennek a közvetítésére pedig maguk alá hajtották Hollywoodot, a streaming platformokat, a médiát, a színházakat és az egyetemeket.

Mire összeállt a nagy mű, már csak politikusokat kellett vásárolni maguknak, akik a végrehajtó hatalomból konkrét döntéseik útján szolgálják ezt a jól körülhatárolható nemzetközi pénzügyi elitet a saját nemzeteik vagy akár az európai integráció érdekeinek rovására. Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy amíg a német gazdaság gyakorlatilag a ravatalán fekszik, addig a németek minden nem létező pénzüket igyekeznek Ukrajnában elkölteni, ami pedig csordogál szépen tovább a tengerentúlra.

A helyzet borús, de félni nincs okunk. A liberális hazaárulásnak a végén mindig a valóság szab határt. Így történt 2010-ben Magyarországon is és elnézve az EP-választás eredményeit lassan Európa is magára talál, kérdés ugyan, hogy milyen állapotban….

Abkarovits Joca


 

 

FIGYELEM!

Tisztelt olvasóink, kedves barátaink, támogatóink!

 

Ahogy ígértük, mindenkit tájékoztatunk a Wittinghoff per kapcsán kialakult újabb helyzetről. 

Mint mindenki tudja, szerkesztőségünket másodfokon is elmarasztalták egy durva politikai bírósági ítélet által, amiben  4.5  millió forint + kamatok (2019-ig visszamenőlegesen!) + adók + perköltség büntetést kaptunk.

Hosszan mérlegelés után szerkesztőségünk úgy döntött, hogy az igazságszolgáltatásba vetett maradék hitünket is összeszedve a Kúriára visszük ügyünket. Ez a döntés anyagilag és lelkileg is megterhelő számunkra, hiszen mindenkit megviselt ez a kifejezetten méltatlan és igazságtalan politikai bírósági ítélet. Ezzel kockáztatjuk, hogy esetleg magasabb lesz a ránk kirótt büntetés összege, de reméljük, hogy ebben az esetben a valóban bűnös és közélethez méltatlan felperest fogják elmarasztalni.

 

Amennyiben lehetősége engedi és szeretne hozzájárulni a Kúriára benyújtott fellebbezés költségeihez, az alábbi számlaszámon tud nekünk segíteni és fennmaradásunkat támogatni:

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

Köszönettel,

 

A mindenszo.hu szerkesztősége

 

 

Apa, kezdődik! Brüsszel ismét a rezsicsökkentés megszüntetését követeli Magyarországtól

Van egy remek, erős fociválogatottunk, amely egymás után a harmadik EB-re jutott ki, és amely bárki ellen győzelmi esélyekkel léphet pályára. Ez a válogatott kikapott két erős ellenféltől, akiktől amúgy nem szégyen kikapni