in ,

Bognár Zsolt Magyar Péterről: Magyar Péter valójában egy 400 év után reinkarnálódott magyarországi Münchhausen báró, akinek mesés kalandjai a szemünk előtt játszódnak

A ,,jó egészséget kívánok” mögöttese, avagy ,,ilyen, ilyen a boksz”

Az ügyészség közlése szerint Varga Judit mondatai – amelyet volt férje rögzített titokban – semmilyen bűncselekményt nem valósítottak meg az elhíresült Völner ügyet illetően.
Magyar Péter párhuzamosan az ügyészség tájékoztatásával leszögezte:
,,Ami eddig a sajtótájékoztatón elhangzott, az részben hazugság, részben szándékos félreértelmezése a felvételen elhangzottaknak és az ügy körülményeinek.”

Több tucat, az igazságszolgáltatásra felesküdött ügyész és nyomozó elvégzett munkája után a vádhatóság korrekt módon tájékoztatja a nyilvánosságot, amire Magyar Péter legyint és jelzi, ha már nem Polt Péter lesz a főügyész – azaz Magyar magát képzeli a hatalom csúcsára – akkor majd ő, hát ki más, eldönti és akár írásba is adja, hogy mi az igazság és az általa jóváhagyott személyi állományú vádhatóság le fogja porolni ezt az ügyet.

Tételezzük fel /viccnek is rossz/ hogy Magyar Péter lesz a miniszterelnök. Amennyiben kinevezésével párhuzamosan kizárólag fideszes ekötelezettségű embereket bíz meg a különböző hatalmi ágak vezetésére, szavam nem lenne.

De ha a saját kutyája kölykeit teszi pozícióba – miért ne tenné – akkor viszont teljes joggal mondhatja a patrióta, konzervatív oldalon bárki ugyanazt, amit most ő pufogtat, tudniillik, hogy Magyar regnálása alatt bármely általa kinevezettnek a döntései hazugságok, szabálytalanságokkal teliek és majd Magyar főügyészének leváltása után leporolják a nekik nem tetsző ügyeket.
Ezzel csupán azt akarom jelezni, hogy bármely rendszer a ,,hasonló a hasonlónak örül” elve alapján a saját elvbarátait ülteti pozícióba. Ez logikus, vitathatatlan tény, evidencia, kivéve, amikor egy koalíciós kényszer okán az amúgy addigi ellenfelek egyezkednek a pozíciók egymás közötti elosztásáról.

Természetesen az igazságnak minden esetben ki kell, ki kellene derülnie, de álságos bárkinek, így Magyarnak is azzal érvelnie, hogy ő majd kikezdhetetlen és mindenki előtt közmegbecsülésnek örvendő ,,független” vezetőkkel tölti fel az államapparátust.
Meg ahogyan azt a Móricka elképzeli!

De, ha Magyar tud olyan rendszert, ahol a politikai ellenfél tagjai vannak kinevezve felsővezetői pozíciókba, akkor vendégem egy kávéra.
Összegezve, könnyű politikai tapasztalat és gyakorlat nélkül eljátszani a ,,mindenhezisértek” szerepét. Magyar Péter valójában egy 400 év után reinkarnálódott magyarországi Münchhausen báró, akinek mesés kalandjai a szemünk előtt játszódnak. Vannak, akik tátott szájjal hallgatják és vannak, akik helyén kezelik. Jelen ábra szerint, hála Istennek az utóbbiak vannak többségben.
Legyenek is!

Csupán idő kérdése, hogy Magyar Péter a várhatóan visszanyaló fagyijának képes lesz-e valamilyen hihető mesével újra és újra visszanyalni. Ígéreteivel ugyanis már röpke két hónap alatt tele lett a padlás, de azok megvalósítása, tettekre váltása még hátra van.
Azt rossz ómennek gondolom, hogy akik nem ugyanazt mondják, gondolják, amit ő, azokba kíméletlenül belemar. Pedig a valós és számonkérhető politikai színvallásával még tartozik mindannyiunknak. Ahhoz nem lesz elég az ellenfeleinek annyit mondani, hogy:
,,Jó egészséget kívánok.”

Bármit is szeretne tenni, előtte azért:
Kérdezze meg saját kezelőorvosát és gyógyszerészét.
UI: Azt a tohuvabohut pedig nem idehaza, de globalice engedjük már el, hogy bárki FÜGGETLEN személyeket ültet hatalmi pozíciókba. Megismétlem, ilyenek nincsenek, nem is voltak és nem is lesznek. Aki egy két vagy többosztatú politikai rendszerben azt állítja, hogy ő vagy bárki más független, az egész egyszerűen HAZUDIK.
FÜGGETLEN legfeljebb egy véletlenül ide tévedt marslakó lehet vagy egy pár bokszkesztyű, ez utóbbi is talán csak addig, amíg kiderül, hogy kit püföltek vele KO-ig.
Legutóbb én Magyar Péter mindenesére, Nagy Ervinre emlékszem, vagy tévedek?

Ez se jó ómen, nagyon nem!

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 


 

 

 

FIGYELEM!

Tisztelt olvasóink, kedves barátaink, támogatóink!

 

Ahogy ígértük, mindenkit tájékoztatunk a Wittinghoff per kapcsán kialakult újabb helyzetről. 

Mint mindenki tudja, szerkesztőségünket másodfokon is elmarasztalták egy durva politikai bírósági ítélet által, amiben  4.5  millió forint + kamatok (2019-ig visszamenőlegesen!) + adók + perköltség büntetést kaptunk.

Hosszan mérlegelés után szerkesztőségünk úgy döntött, hogy az igazságszolgáltatásba vetett maradék hitünket is összeszedve a Kúriára visszük ügyünket. Ez a döntés anyagilag és lelkileg is megterhelő számunkra, hiszen mindenkit megviselt ez a kifejezetten méltatlan és igazságtalan politikai bírósági ítélet. Ezzel kockáztatjuk, hogy esetleg magasabb lesz a ránk kirótt büntetés összege, de reméljük, hogy ebben az esetben a valóban bűnös és közélethez méltatlan felperest fogják elmarasztalni.

 

 

Amennyiben lehetősége engedi és szeretne hozzájárulni a Kúriára benyújtott fellebbezés költségeihez, az alábbi számlaszámon tud nekünk segíteni és fennmaradásunkat támogatni:

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

Köszönettel,

 

A mindenszo.hu szerkesztősége

 

 

 

Jó hír! Soproni Tamás: vereséget szenvedtünk – A Momentumnak vége

Bréking! Úgy kivágták Poloskát, mint macskát szarni -Botrányosan viselkedett Magyar Péter, hajnalban biztonsági őrök kidobták egy belvárosi luxus-szórakozóhelyről – Videó