in ,

Újra megszólalt a Barátok Közt sztárja – Ettől a cikktől kiakadtak a libsik – Vegyél egy literes üveget. Tegyél bele 6,6 dl Fidesz – KDNP narancs sűrítményt

Szörp recept ellenzéki okulásra

Vegyél egy literes üveget. Tegyél bele 6,6 dl Fidesz – KDNP narancs sűrítményt.
Tegyél hozzá csordultig ellenzéki szódából és és ásványvízből álló elegyet.
6,6 dl kormánypárti sűrítmény + 3,3 dl ellenzéki szóda és ásványvíz ~ A választói többség 13. éve bevált és működőképes receptje.

Az üvegbe akkor is csak 3,3 dl fér az utóbbiakból, ha a DK-s szóda arányát növelve az MSZP-s, Jobbikos, Párbeszédes, Momentumos, LMP-s és Mi Hazánk-os ásványvíz mennyiségét akár teljességgel kiszorítja a DK-s szóda.

Ebből pedig az következik, hogy a sok-sok DK-s buborék – ha úgy tetszik, felfuvalkodott hólyag – lehet ugyan túlsúlyban az elegyben, de a 2/3-os sűrítményt hígító 1/3-os összmennyiségük nem fog változni, ha a szóda az ásványvíz kárára nő, vagy ha az utóbbi akár teljesen kiszorul a palackból.
Ezért fából vaskarika az ellenzéki képviselők DK-s elszipkázása.

A Fidesz sűrítmény úgy jóízű és zamatos, ahogy van. A hozzáönteni kívánt víz az víz marad, akár DK-s a szóda, akár más típusú a víz. Amúgy a vízhez hasonlóan ők maguk is színtelenek és szagtalanok, nem beszélve arról, hogy a magyar nyilvánosságban elenyésző a kereslet DK-s és egyéb ,,higítókra”, azaz inkább végleges kiöntésre várnak ezek az íz és karakter nélküli terméket létrehozni szándékozó, mindenben végtelenül ,,demokratikusan gondolkodó” állag rombolók.
UI: Egyebekben az amerikai nagykövet tegnapi szankciós bejelentésére én meg a Coca Colára vetek ki szankciót azzal, hogy soha többet nem iszom a barnás löttyből, ellenben a fentiekben tálalt arányú narancsszörből annyit, amennyit csak elbír a gigám. Mostani döntésem feltételezhetőleg alapjaiban fogja megrengeti az USA gazdasági szerepét és eddigi pénzügyi helyzetét a világban.

Bognár Zsolt /Parabolha Fb oldal/

 

 

 

mindenszo.hu

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Ezek totál megbuggyantak – Végleg leállnak az atomerőművek Németországban

Végre rend lesz a TEK-nek köszönhetően a Hős utcában! A Hős utcába fog költözni a TEK új műveleti komplexuma