in

Végre rend lesz a TEK-nek köszönhetően a Hős utcában! A Hős utcába fog költözni a TEK új műveleti komplexuma

Ezzel kapcsolatban a lakótömb még megmaradt lakástulajdonosai március közepe óta kapják a leveleket.

A bontásra ítélt Hős utcai lakótömb még megmaradt lakástulajdonosai március közepétől rendszeresen kapják a leveleket, benne egy végzéssel, amely arra kötelezi a tulajdonosokat, hogy „ingatlanuk forgalmi értékének megállapításához készülő előzetes szakértői véleményhez szükséges helyszíni szemléhez biztosítsák a bejutást” a megjelölt napon – írta meg a Népszava.

A levél alapján azt is lehet tudni, hogy a magyar állam nevében eljáró Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. kérte a végzések kiküldésére a főispánt, a

Terrorelhárítási Központ (TEK) új műveleti komplexumának megvalósítása érdekében.

A Hős utcában található lakótömb lakásainak felvásárlásával az a cél, hogy a Terrorelhárítási Központ végre megépíthesse a helyén az új műveleti komplexumát.

Az MNV igazságügyi szakértő becslése alapján tesz vételi ajánlatot a lakásokra a lakótömb bontása előtt. Amennyiben a lakástulajdonos nem fogadja el a felkínált összeget, akkor kezdetét veszi a kisajátítási eljárás.

 

(Mandi)

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Újra megszólalt a Barátok Közt sztárja – Ettől a cikktől kiakadtak a libsik – Vegyél egy literes üveget. Tegyél bele 6,6 dl Fidesz – KDNP narancs sűrítményt

Ezért támadják annyian Tóth Gabit – A válasz pofonegyszerű – Videó