in ,

Trombitás Kristóf: ha Karácsony háborúzni akar, menjen a frontra

Mutassa meg, mennyire harcias!

„Ám tudják, abban a világ- és európai politikai helyzetben, amit napjainkban látunk, még ez is valamelyest bocsánatos bűn volna. Mert ugyan nyilvánvaló és átlátszó, de a politikai természetéhez tartozik. Az erős lenyomja a gyengét, a főnök kiosztja a beosztottaknak a feladatokat, etc. Most azonban egy szomszédos országban szörnyen elhúzódó háború dúl, egy másik szomszédos ország, Szerbia, pedig ki tudja, talán nem áll messze attól, hogy újabb fegyveres konfliktusba bonyolódjon a Balkánon. Nem tudjuk, reméljük nem így lesz, de ilyen szituációban mindennél fontosabb a nyugalom és a békepártiság.

Erre mit mond Karácsony Gergely néhány nappal ezelőtt élő adásban? Azt, hogy háborúban állunk Oroszországgal.

De tényleg, nem az az első gondolatfoszlánya erre mindenkinek, hogy Karácsony Gergelynek egyszerűen elmentek otthonról? Hogy talán mégsem kéne egy az egyben bebiflázni és elmondani ugyanazt, amit a nyugati elvtársak súgnak, ha már cselekvések tekintetében teljesen azt végzi, amit Gyurcsány vár el tőle? Mi itt élünk Közép-Európában, nagyon is jól tudjuk, milyen háborúzni az oroszokkal. Sebaj, Karácsony pacekba elmondja a kamerákba, hogy harcban állunk. Egyszerűen szavaim sincsenek erre a politikusi minőségre.

Habár, tudja mit, Karácsony úr? Ha ennyire háborúzni akar, lehet indulni a frontra. Bár ne így volna, de ez a helyzet. Mutassa meg, mennyire harcias!”

 

– írja Trombitás Kristóf.

 

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

>>Be szép kis vityilló!<< Most akár ön is megveheti Demszky horvátországi villáját

Egy magyar színész kőkeményen helyre tette a hazaáruló Donáth Annát