in , ,

>>Be szép kis vityilló!<< Most akár ön is megveheti Demszky horvátországi villáját

Sajnos kicsit lerobbant állapotban van.

Leomlott a tető Demszky Gábor horvátországi nyaralóján – számolt be róla a Blikk. A volt főpolgármester a portálnak elmondta, nagyon költséges a ház éves fenntartása, jó ajánlat esetén ezért akár meg is válna a nemrég még 100 millió forintnyi összegért kínált villától. 

Az ingatlant még 2002-ben vásárolta az akkori főpolgármester, korábbi SZDSZ-es politikus, aki szerint fontos szempont volt, hogy a hazai ingatlanárakhoz mérten olcsón lehetett megszerezni az épületeket – mintegy húsz éve ötmillió forintnyi eurónak megfelelő összegért cserébe jutott hozzá.

 

 

 

Az igazság az, hogy nagyon nehéz fenntartani. Meglepően költséges. Ezt még a nyugdíjamból, az egyetemen adott óráimért kapott díjazásból ki tudom gazdálkodni, de egy ilyen ház állandóan viszi a pénzt. Éppen ezért,

bár nagyon szeretem, ha egy tisztességes ajánlatot kapnék, akár még túl is adnék rajta”

– mondta a Blikknek Demszky Gábor. Pontos összeget az egykori politikus nem tudott mondani a horvátországi ingatlan fenntartásra. A portál elékeztetett,  2019-ben az ex-főpolgármester már hirdette a nyaralót, akkor 100 millió forintnak megfelelő összeget szeretett volna kapni érte.

A Blikknek a főként tengerparti ingatlanokat közvetítő Adria Home munkatársa, Lengyel Stefánia elmondta,

„egy olyan apartman, amiben egy teljes család elfér, már 50 millió forint körüli összegért megvásárolható”.

Hozzátette, egy rendezett, jó állapotú, újszerű, nem lelakott adriai nyaraló négyzetmétere már 3-4000 euróért, átszámítva 1,1-1,5 millió forintért megkapható.

 

 

(Mandi)

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Szép vagy, gyönyörű vagy Magyarország – Videó

Trombitás Kristóf: ha Karácsony háborúzni akar, menjen a frontra