in , ,

Troll: Göncz Árpád a rendszerváltás árulója, az egyik legkártékonyabb magyar politikus volt (Videóval!)

Az elmúlt évek legkártékonyabb politikusa volt Göncz Árpád

Az elmúlt évek legkártékonyabb politikusa volt Göncz Árpád – jelentette ki az Echo TV Troll című műsorában Boros Bánk Levente. A Médianéző ügyvezetője arra reagált, hogy a baloldali médiumok hogyan forgatták ki kollégánk, Ambrózy Áron szavait, aki előzőleg a tévé Keménymag című műsorában értékelte lesújtóan Göncz rendszerváltás utáni produkcióját.

Emlékezetes, Ambrózy Áron, a PestiSrácok.hu újságírója a napokban egy történetet mondott el Göncz Árpádról az Echo TV Keménymag című műsorában, amelyben idézte a volt köztársasági elnök cellatársát, aki patkánynak nevezte Gönczöt. Ám kollégánk nyomatékosította, hogy Göncz nem súgott be senkit, és nem a rendszerváltás előtti munkássága miatt volt patkány. Az adás után a balliberális sajtóorgánumok hisztériakampányt indítottak. Boros Bánk Levente erre reagálva a Troll legutóbbi adásában kijelentette:

Az elmúlt évek legkártékonyabb politikusa volt Göncz Árpád.

A politológus emlékeztetett a médiaháborúra, amikor az SZDSZ meghekkelte a köztársasági elnök közvetlen megválasztását, hogy megakadályozzák Pozsgay Imre államfővé választását, majd beültették a saját bábjukat, Göncz Árpádot – aki egyébként az SZDSZ ügyvivője volt – aki miután rájött, hogy nincsen mozgástere, kiszélesítette azt.

Göncz Árpád egyértelműen a rendszerváltás árulója volt

– fogalmazott a műsorban Szarvas Szilveszter. A PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettese hozzátette, Göncz Antall József miniszterelnök halála utáni első tévés nyilatkozatában azt mondta: most fog kiteljesedni a demokrácia. Mindezt azután, hogy már tudni lehetett, a szocialisták visszatérnek a hatalomba. Szerinte Göncz Árpád köztársasági elnökként, alkotmányellenes lépések sorozatát követte el. Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa ehhez hozzátette: Göncz az igazságtételi törvényt sem írta alá.

Forrás, fotó, videó: Echo TV 

 

(forrás:pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Századvég: nincs kormányváltó hangulat – mélyponton az ellenzék

Az ellenzéki média megint hamis híreket terjeszt, szó sincs kórházi utasításokról