in

Tehát akkor ok nélkül emelték a multik az árakat????? Jó hír: bejelentette a hazai áruházlánc, drasztikus árcsökkentést hajt végre egyes élelmiszereknél

Hétfőtől közel 20 százalékos árcsökkentés lesz.

A Nádudvari Élelmiszer Kft. hirtelen csatlakozott azon tejtermékgyártók közé, akik engednek az átadói áraikból, a CBA/Príma pedig teljes mértékben átengedi az engedményt a vásárlóknak – terült ki a VG friss cikkéből.

Mindez a gyakorlatban azt jelenti, hogy

5-18 százalékkal csökkennek a szóban forgó tejtermékek árai.

A CBA/Príma kommunikációs igazgatója azt is elmondta a Világgazdaságnak, hogy a nagyobb mértékű, tehát a 18 százalékos vagy ahhoz közeli árcsökkentés azokra a termékekre vonatkozik, amelyek nagyobb feldolgozottságúak. Így például a vajkrémek, krémsajtok vagy a körözöttek. A kisebb feldolgozást igénylő cikkeknél – mint például a tejföl – kisebb arányú az árak korrekciója.

 

– olvasható a Mandin.

 

 

Mindenszo.hu kommentár: ha 15%-ot engednek, és így is megéri nekik, akkor mégis mekkora haszonkulccsal dolgoznak úgy 1 éve?

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Hann Endre elk__ta. Hann Endre bácsi elvtárs sivalkodik, mert pert veszített – „Tűrnöm kell, hogy egy ócska propagandafilmben szemenszedett hazugságokat tényként állítsanak rólam” – Igen, tűrnöd!

Nekiment Berg ügynöknek Bognár Zsolt, a színészek konzervatív fehér hollója – Berg-ügynök, ne hazudj!