in ,

Hann Endre elk__ta. Hann Endre bácsi elvtárs sivalkodik, mert pert veszített – „Tűrnöm kell, hogy egy ócska propagandafilmben szemenszedett hazugságokat tényként állítsanak rólam” – Igen, tűrnöd!

Mivel évtizedek óta ismert (és talán elismert) független közvélemény-kutató vagyok.

Budapest, 2012. április 12. Hann Endre, a Medián közvélemény-kutató intézet vezetõje tart elõadást a Republikon Intézet által szervezett, Pártok félidõben címû konferencián, az A38 Hajón. MTI Fotó: Beliczay László

„Mivel évtizedek óta ismert (és talán elismert) független közvélemény-kutató vagyok, akire figyelnek és hallgatnak a nyilvánosságban, a Fővárosi Ítélőtábla szerint tűrnöm kell, hogy egy ócska propagandafilmben szemenszedett hazugságokat tényként állítsanak rólam.”

 

Mindenszo.hu kommentár: Endre bácsi, Endre elvtárs! Értse már meg, hogy a film nem magáról szól. Akinek nem inge, nem veszi magára. Világos? Na oszt, ha magáról szólna, akkor mi van? Be kell sértődni mindjárt?  Tessék lenyugodni, attól meg tetszik nyugodni.

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Kötter Tamás üzenete: sajnálom Lili, nem csak az iskolában, a politikában is bukta lesz

Tehát akkor ok nélkül emelték a multik az árakat????? Jó hír: bejelentette a hazai áruházlánc, drasztikus árcsökkentést hajt végre egyes élelmiszereknél