in ,

Nekiment Berg ügynöknek Bognár Zsolt, a színészek konzervatív fehér hollója – Berg-ügynök, ne hazudj!

Az a te bajod, hogy nem látod a fától az erdőt

Az a te bajod, hogy nem látod a fától az erdőt, de hogy a kordonok két oldalán történtekről hazudsz is, mint a vízfolyás, az már vérlázító.

Azt írod, hogy a Karmelitánál:

„A rendőrség keményen elbánt az Orbán-kormány ellen tiltakozókkal.”

 

Azt is mondod, hogy:

A megrugdosott, könnygázzal lefújt, előállított, zaklatott fiatalok azonban egy teljesen új generációt képviselnek.”

 

Sajnos kijelenthető, hogy a te generációd hozzád hasonló képviselőihez képest, amelynek gyűjtőhelyét Momentumnak nevezik, ezek a fiatalok egy fokkal még nálatok is elkeserítőbbek. Ha számodra a kordonokat rángató, búvárálarcos aktivisták – akik viseletük okán nyilvánvalóan a vérben szerettek volna úszkálni – jelentik a sajnálatra méltó, zaklatott fiatalok új generációját, akkor nosza, hirdess tagtoborzót a Momentumba. Ott a helyük.

Hiába ügyködtök a nemzetközi segítőitekkel karöltve, a magyarok lelkében a jelenlegi bohóckodásotok nem lesz a gyurcsányi 2006 reprodukciója. Azért nem, mert 2006-ban nem a városon végig vert tömeg ment az akkori rendőrökhöz pofonokért, hanem a rendőrök mentek a tömeghez, hogy azonosítószámok nélkül kiéljék a fentről jött parancsuk állati megfelelési kényszerét.

A Karmelitához pedig a ti tömegnek aligha nevezhető, lézengő és bulikázni akaró gyerekkorú aktivistáitok mentek, hogy pofonokat kapjanak. Miután a jelenlegi szolgálatteljesítők nem szerezték meg nekik ezt az örömöt, így csupán néhány, magát a grund hősének gondoló gyíkvállú hepciáskodót kötöttek a rendőrök egy hőbörgésre recept nélkül is gyógyírt jelentő könnygáz inhalátorra.

Ezt a kezelést a jövőben tervezett happeningjeiteken is meg fogjátok kapni, tudniillik a rendőrségünk tagjai nem a gyerekszobátok hajas – és Ken babái, akiket kimaradt gyermekkorotok idején kedvetekre rángathattatok, ahelyett, hogy még a megfelelő időben a szüleitek jómodorra és tisztességre neveltek volna benneteket.

Bognár Zsolt  /Parabolha Fb oldal/

 

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Tehát akkor ok nélkül emelték a multik az árakat????? Jó hír: bejelentette a hazai áruházlánc, drasztikus árcsökkentést hajt végre egyes élelmiszereknél

Kamu Geri Budapestje – Leállt az M4-es metró