in ,

Szanyi meggyalázta 56-ot: a Fidesz nem hagyta válasz nélkül!

Szanyi kiírta magát a közéletből tettével

„Megdöbbentő és botrányos a szocialista Szanyi Tibor megnyilvánulása. 61 évvel a forradalom és 28 évvel a rendszerváltás után az MSZP-ben még mindig ott szunnyad a gyűlölet és a cinizmus az 56-os forradalom iránt. Az MSZP még mindig idézőjelbe teszi a nemzeti ünnepet, meggyalázva ezzel minden forradalmi hőst és hozzátartozóikat.
Ma szabadon ünnepelhetjük 1956-ot, a magyar történelem egyik legnagyobb szabadságharcát, amelyet a legkegyetlenebb megtorlás, kínzás, bebörtönzés, kényszermunka és üldözés kísért. A mai magyar demokrácia 1956 eszmeiségére épül, ’56 büszke és sugárzó pillanatára, a pesti srácok
halált megvető bátorságára. Ma sem engedünk az ’56-ból, ma is készek vagyunk küzdeni ugyanazokért az értékekért. Aki 1956-ot idézőjelbe teszi, az a demokráciából írja ki magát, és nincs helye a magyar közéletben. 28 év túlságosan hosszú türelmi idő volt Szanyi Tibor és elvtársai számára.

Aki méltón és békésen szeretne emlékezni az ott lesz hétfőn, a Terror Ház Múzeum előtt az Andrássy  úton, ahol beszédet mond Magyarország miniszterelnöke.

Hidvéghi Balázs kommunikációs igazgató
Fidesz – Magyar Polgári Szövetség”

Jurák Kata üzenete a libsiknek: NEKÜNK KELLENE TÜNTETNI, ELLENETEK!

Újhülyének is elgurult a gyógyszere – „Orbán szája mozog, de Rákosi beszél belőle”, mondta Újhelyi Pista