in , ,

Jurák Kata üzenete a libsiknek: NEKÜNK KELLENE TÜNTETNI, ELLENETEK!

Nekünk már csak ilyen ellenzék jutott: még tüntetni sem képesek egységben, szétszakadt hordákban skandálják majd a szokásos „diktatúra!” „Orbántakarodj” „Szólásszabadságot” a nagy elnyomó rendszerben, ami még rendőri biztosítást is ad melléjük, nehogy bajuk essék. Nekünk, magyaroknak olyan ellenzékünk van, akik nem a hazáért vonulnak utcára, hanem öncélú kedvtelésből. Európához akarnak tartozni, ahol „nincs elnyomás”, ledöntenék a határkerítést, hogy migránstömegek százezrei vonulhassanak át rajta.

A mi ellenzékünk szeret üvölteni, hallatni a hangját. „Nem maradunk csendben”- még a rendezvényüknek is ezt a címet adták. Ne is maradjatok, üvöltsetek teljes hangon, mi addig dolgozunk. Tudjuk, nagyon is jól tudjuk, hogy mennyire fáj nektek, hogy mi mégsem ültünk fel a provokációnak, a rendőrök nem vágtak vissza, amikor „öljétek a szar rendőrt” kiáltással mentetek zászlórudakkal a sorfaluknak, tűrték, hogy megdobáljátok őket palackokkal, leköpjétek őket. Őket, akikhez azonnal futtok, ha benneteket sérelem ér. Abból meg van bőven, igaz? Benneteket megütnek, bántanak, aztán valahogy mindig kiderül, hogy mégsem úgy volt, vagy meg sem történt. Szeretitek színezni a dolgokat, színes társadalomban akartok élni. Nektek nem jó a keresztény, európai értékrend, nektek szép, új, szivárványos világ kell, ahol mindenki olyan, amilyen lenni szeretne. Ha férfi és nőként akar élni, hadd tegye, igaz? Mégis olyan nehezen fogadjátok el, hogy mi, a csendes többség nem úgy akarunk élni, ahogyan Ti elképzelitek. Ettől persze rögtön hisztirohamot kaptok, mert amúgy mit is képzelünk mi, jobboldali, konzervatív beállítottságú emberek, hogy ellentmondjunk nektek? És akkor jöttök a megbélyegzéssel: náci, fasiszta, kirekesztő, diktatórikus, elnyomók vagyunk, kormánypropagandisták, így tényleg fel kell szabadítanotok bennünket, a népet. Mert ti tudjátok, hogy a nép mit akar. Szabadságot, diktatúra helyett, igaz? Olyat, amiben azonnal lámpavasra lógatnátok, kibeleznétek, börtönbe vetnétek azokat, akik nem úgy gondolkodnak, ahogyan ti. Nektek semmi és senki nem számít, csak az, hogy romboljatok, tomboljatok, hallassátok a hangotokat, eláruljátok a hazátokat. Igen, hazaárulók vagytok Niedermüller Péterrel, Jávor Benedekkel és Ujhelyi Istvánnal az élen. De mégsem vagytok börtönben, nem aláztak meg emberi méltóságotokban benneteket…ebben a fenenagy diktatúrában a csendes többség elnézi nektek, hogy más világban éltek, aminek nincs sok köze a valósághoz. Ebben a diktatúrában a csendes többség hagyja, hogy szidjátok, rászálljatok, megbélyegezzétek nem csak őt, hanem a gyerekeit is az embernek. Ebben a diktatúrában mi, a csendes többség nem vertünk ronggyá benneteket, amikor ti megtámadtátok a mieinket, a mi újságíróinkat, a mi aktivistáinkat vagy amikor azt a kormányt szidjátok és azt a miniszterelnököt, amit mi, a nép, a többség választott meg. De nektek elegetek van és polgári engedetlenséget akartok, blokádokat húzni és épületeket elfoglalni…Nektek van elegetek? Miből? Abból a diktatúrából, ami elnézi, hogy mocskolódjatok kedvetekre? A „Fasiszta”, „Geci” „Orbánból?” Akit rajtatok kívül mindenki Európa megmentőjeként emleget, igazi államférfiként beszélnek róla még Amerikában is? Ahol szeretett Soros Györgyötöket Sátánnak nevezik…de persze ezt is csak mi találtuk ki, igaz? Mint a Soros-tervet, amit még leírva látva sem hisztek el, hogy létezik. Igen, ez megy nektek: a tagadás, a csúsztatás, a mismásolás. És a tüntetés, rendbontás, erőszak…

Nekünk van elegünk, kedves liberális, balliberális, LMBTQ..xyz társadalomban hívő, posztmodern ultragenderalista polgártárs, belőletek. És nagyon kérünk benneteket, hogy a nemzeti ünnepünket ne gyalázzátok meg azzal, hogy tüntetésnek meritek nevezni azt, amit ti csináltok. Ti nem vagytok hasonlóak azokhoz, akik a szabadságukért küzdöttek. Ne merjétek az 56-os hősökhöz hasonlítani magatokat, mert fogytán a béketűrésünk.

Igen, nekünk van elegünk a hazaárulók csapatából, akik minden nemzetközi fórumon mocskolják Magyarországot. És nekünk kellene tüntetni, ellenetek. Hogy takarodjatok el innen, más országba, oda, ahol „nincs elnyomás”, ahol „meg lehet élni”, ahol „nem lop a kormány” …igen, menjetek el, nincs szükségünk rátok. Mi békében akarunk élni, biztonságban, a saját országunkban, a saját demokráciánkban, azzal a kormánnyal, amit mi választottunk. És mi elégedettek vagyunk a munkájukkal, köszönjük az elmúlt évek munkáját, a rezsicsökkentést, a családtámogatást, az ingyenes tankönyvet, étkezést, a nyugdíjreformot, a devizások megsegítését, az adókedvezményeket és hálásak vagyunk az önkormányzatok adósságkonszolidációjáért, azért, hogy biztonságban élünk, nincs terrorveszély. És nekünk, magyaroknak mégis folyamatosan harcot kell vívnunk, meg kell védeni az országunkat. Tőletek. És nem értjük, hogyan mertek korrupcióról beszélni, pontosan ti, kedves szocialisták. És hogyan mertek bármilyen reformot számon kérni rajtunk, kedves liberalisták? És stadionozni és egészségügyezni pont ti, a vizitdíjatokkal és szétlopott kórházakkal, tönkretettetek mindent, bármihez nyúltatok.

És ha ennyire rossz, ha ilyen nagyon…elfogadjuk, hogy ti így élitek meg, hogy nem tudtok szabadon rabolni, garázdálkodni, hazudni, korlátozni másokat…biztosan szörnyű lehet, hiszen az a ti közegetek. Megértjük, hogy fáj, nagyon fáj az igazság vagy amikor a tényekkel szembesítünk benneteket. Rögtön utcára is vonultok, szervezkedtek, fontoskodtok. Mert jogotok van hozzá.

De holnap nekünk is jogunk van a békés megemlékezéshez. Tartsátok tiszteletben.

(jurakkata.blogstar.hu)

Nyílt levél a magyar egészségügyet Auschwitz-ező Náray Tamásnak!

Szanyi meggyalázta 56-ot: a Fidesz nem hagyta válasz nélkül!