in ,

SÚLYOS, KÉTOLDALI AGYNÉMASÁG – DK-s elmebaj: Szerintük Orbán Viktor terroristákkal utazgatott, ha nem reagál, azt beismerésnek veszik

elmeroggyantak

mindenszo.hu kommentár: ezek az kretén idióták ugyanott folytatják, ahol a választások előtt abbahagyták! NEM NEM ÉS NEM! Nem akarjuk ezt a hisztériát!!!

 

DK-s elmebaj: Szerintük Orbán Viktor terroristákkal utazgatott, ha nem reagál, azt beismerésnek veszik

A Demokratikus Koalíció (DK) hétfői közleménye szerint “aggasztó”, hogy a miniszterelnök még nem árulta el, hova és mennyi pénzből utazott családjával és barátaival az előző évben. A párt szerint erre nem lehet más magyarázat, minthogy Orbán Viktor terroristákkal utazott közpénzen.

A DK unalmában/elkeseredettségében talált magának egy remek témaötletet, amelyet meglovagolhat. A párt szerint Orbán Viktortól még nem tudták meg, hova és mennyi pénzből utazott a tavalyi évben, ami nem engedi őket másra következtetni, minthogy nemzetbiztonsági kockázatot jelentő személyekkel “utazgatott”.

A DK szerint a magyaroknak joguk van tudni, ha a befizetett adóikból a miniszterelnök terrorizmusban érintett üzleti és baráti körét utaztatta.”

Közleményükben arra is felhívták a figyelmet, amennyiben nem kapnak választ a miniszterelnöktől, azt beismerő vallomásnak fogják tekinteni.

MTI; Vezető kép: Horváth Péter Gyula/PS

(forrás:pestisracok.hu)

AGYNÉMÁK – Az LMP elfelejtett fizetni Ron Werbernek, aki emiatt hagyta ott a pártot

Bátrak Magyarországa – ők 2018 legbátrabbjai