in ,

Bátrak Magyarországa – ők 2018 legbátrabbjai

A legnagyobb bátorság az, ha ki mersz törni, ha még akkor is vállalod az igazságodat, amikor mások megpróbálnak elhallgattatni

A legnagyobb bátorság az, ha ki mersz törni, ha még akkor is vállalod az igazságodat, amikor mások megpróbálnak elhallgattatni. A legnagyobb bátorságra akkor van szükség, ha hazádat, családodat, kultúrádat, történelmedet kell megvédened. De bátorság kell ahhoz is, hogy közmunkát vállalj, hogy újrakezd az életed. Mit jelent 2018-ban Magyarországon bátornak lenni?

 

A 888 elkészítette Magyarország legbátrabb embereinek listáját. Egy listát, melyen szerepel a borsodi közmunkás cigány, a határt védő katona és a tüntetések biztonságát garantáló rendőr.

A bátrakat nem arról ismerjük meg, hogy magukat férfivá operáltatják át, azok sem igazán bátrak, akik bemondásra lincseltetnek, legkevésbé pedig azok, akik részegen a hányásukban bűzölögve őrjöngnek az Oktogonon.

Azok az igazi bátrak, akik a baloldali véleményterrorral szemben mertek nagyok lenni, mertek tenni.

Az igazán bátrakat onnan ismerjük meg, hogy nem írnak róluk a baloldali médiumokban, nem emelik piedesztálra őket, senki nem köszöni meg a munkájukat. Ezt pótolva mi most megtesszük!

Következzenek Magyarország legbátrabb emberei.

 

1. A határvédők,

akik Magyarország határait, ezzel a kultúránkat, a történelmünket, a szüleinket, a barátainkat védték az idegen betolakodókkal szemben. Ha valakik, hát ők megérdemlik a köszönetet. Köszönjük!

Fotó: MTI Fotóbank

Fotó: MTI Fotóbank

Fotó: MTI Fotóbank

 

2. A közmunkás borsodi cigány,

aki 27 év után most először kap munkát. Most először tud gondoskodni családjáról, most először tud példaként állni a gyermekei előtt. Ehhez nagy bátorság kell.

 

 

3. A tüntetéseken helytálló rendőrök,

akik a sok aljas provokáció ellenére napi 24 órában védték a békés állampolgárokat és azok jogait a hangos, őrjöngő kisebbségtől. Nekik sem köszönte meg senki helytállásukat. Mi most megtesszük.

Fotó: MTI Fotóbank

Fotó: MTI Fotóbank

 

4. A sokgyerekes anyuka,

aki a „progresszív” széllel szemben haladva úgy döntött, hogy mégis vállal gyerekeket, akiket tisztességben felnevel. Köszönjük!

Fotó: MTI Fotóbank

Fotó: MTI Fotóbank

 

5. Az itthon vállalkozó fiatal,

aki úgy döntött, hogy szülőhazájában keresi meg a napi betevőt. Nem Londonban mosogat napi 18 órában éhbérért, hanem itthon ad munkát másoknak.

Fotó: MTI Fotóbank

 

6. A jobboldali újságíró,

aki le merte írni, hogy a baloldali narratíva káros, romboló és hazug. A jobboldali sajtómunkások árral szemben úsztak, de a történelem nekik adott igazat. Köszönjük a bátorságotokat!

(forrás: Oláh Gellért, 888.hu)

SÚLYOS, KÉTOLDALI AGYNÉMASÁG – DK-s elmebaj: Szerintük Orbán Viktor terroristákkal utazgatott, ha nem reagál, azt beismerésnek veszik

Agyhalál – JOBBIK-MSZP-s közös jelölt Miskolcon – Rokker Zsolti a jelölt- Hülyébbet nem találtak