in

Sivalkodás a Hír Tv-ben – süllyed a hajó

Hír TV-s vezető: „Ez háború!”

Nem barátkozhatnak a rivális Echo TV-hez szerződött régi kollégáikkal Simicska Lajos Hír TV-jének dolgozói – tudta meg lapunk felháborodott munkatársaktól. Egy néhány nappal ezelőtti állománygyűlésen Tarr Péter vezérigazgató-helyettes megtiltotta a Hír TV-seknek, hogy a forgatási helyszíneken, sajtótájékoztatókon szóba álljanak az Echo TV stábtagjaival.

A csatorna vezetője kijelentette, hogy „innentől kezdve vérre megy a dolog. Ez háború!”.

Az utasításon sokan megdöbbentek, hiszen a vezérigazgató-helyettes több évtizedes barátságok megszakítását várja el. A tilalom tovább fokozta a Hír TV-ben uralkodó ideges hangulatot. Korábban azokat a családtagokat szólították fel távozásra, akinek valamilyen rokona a jobboldali Echo TV-nél vállalt állást.

A Hír TV-ben naponta mondanak fel munkatársak, mert már nem hiszik el a vezetőség hazugságait. Decemberben a baloldali Kálmán Olga érkezése okozott felmondási hullámot, nemrég pedig a hírcsatorna legnézettebb műsora, a Riasztás teljes stábja mondott fel viharos körülmények között. A bűnügyi műsor és a körülbelül 50 dolgozó elvesztése információink szerint Simicska Lajost is felbőszítette. Valószínűleg ezért keményítettek be a hírcsatornánál.

A Hír TV újonnan érkezett liberális munkatársai között teljes értetlenséget okozott, hogy Simicska Lajos Ádám nevű fia, a Magyar Nemzet társ-ügyvezetője, tegnap bejelentette, hogy a Jobbik politikáját és Vona Gábort támogatja a következő parlamenti választáson. „Nem erről volt szó” – mondta lapunknak egy baloldali laptól nemrég nagy reményekkel a Hír TV-hez szerződő szerkesztő. Simicska nyílt beállása a Jobbik mögé újabb felmondási hullámot indíthat el.

forrás: magyaridok.hu

Államfőválasztás hétfőn

Brutálisan üldözik a kereszténységet a dzsihadisták