in

Soros 246 millió dollárt adott a „Nők nélküli nőnapot” hirdető szervezeteknek

Soros György nem sajnálja a pénzt az amerikai belpolitika befolyásolására sem. A Media Research Center szerint a liberális pénzmágnás 246 millió dollárt adott a nemzetközi nőnapon „Nők nélküli nőnapot” hirdetve az utcán demonstráló genderpárti szervezeteknek.

Soros György nem sajnálja a pénzt az amerikai belpolitika befolyásolására sem. A Media Research Center szerint a liberális pénzmágnás 246 millió dollárt adott a nemzetközi nőnapon „Nők nélküli nőnapot” hirdetve az utcán demonstráló genderpárti szervezeteknek.A tüntető szervezetek mind Sorosnak köszönhetően léteznek. A Fox News szerint Soros azért támogatja a demonstrációkat, mert a liberális politikai befektetései csak Trump bukásával térülhetnek meg.

 

A milliárdos Soros György 246. millió dolláros támogatása áll az idei nemzetközi nőnap március 8-ai napján a „Nők nélküli nőnap” jelszavával meghirdetett utcai demonstrációknak a hátterében – közölte a Fox Newsa Media Research Center bejelentése alapján.

Kudarcba fulladt a Soros-szervezetek a Trump-ellenes nőnapi akciója

Szerdán Amerika-szerte is megemlékeztek a nemzetközi nőnapról. A Trump-ellenes genderpárti szervezetek általános sztrájkot hirdettek meg március 8-ra, ami azonban csak részleges sikerrel járt. Nem lépett sztrájkba ugyanis a dolgozó nők többsége. A tiltakozó liberális szervezetek a nemzetközi nőnapra „Egy nap nők nélkül” címmel hirdettek akciót, azt javasolva, mutassák meg a nők, milyen az élet nélkülük, mennyire megérzik a munkahelyeiken, ha nem mennek be.

Az akció végül országszerte csak kisebb demonstrációkban nyilvánult meg. Több száz nő tüntetett például Washingtonban a Fehér Ház előtt Donald Trump ellen, a New York-i Trump Tower előtt pedig mintegy kétezren demonstráltak a nemzetközi nőnapon. A tiltakozók amellett, hogy az elnök távozását követelték, az abortusz joga mellett is felszólaltak. Donald Trump egyik első intézkedése az volt ugyanis, hogy megtiltotta a szövetségi költségvetési támogatást azoknak a külföldön tevékenykedő nem kormányzati szervezeteknek, amelyek abortuszt hajtanak végre, vagy támogatják azt.

Négy államban az iskolákban tanítási szünnapot is elrendeltek a sztrájkra való tekintettel, így ezekben az államokban az iskolák személyzetének tagjai közül és a tanárok közül is viszonylag többen el tudtak menni az aznapra szervezett „Nők nélküli nőnapi” tüntetésekre.

A demonstrációk szervezői szerint az akció célja hivatalosan csak a nemek közötti egyenlőtlenségekre való figyelem felhívása volt. Azonban teljesen nyilvánvalóan valójában Donald Trump ellen, civil köntösben kampányoltak az utcákon az elnök politikai ellenfelei. Ezt az állítást igazolja az a tény, hogy ugyanazok a Soros által finanszírozott szervezetek rendezték meg a nőnapi megmozdulást, amelyek korábban együtt szervezték meg a nők Donald Trump elnöki beiktatása elleni tiltakozásként megszervezett felvonulást is.

Soros pénze amerikai liberális szervezetek százait tartja mesterségesen életben

A Media Research Center által most közzétett kutatás eredménye szerint a nőszervezetek demonstrációja mögött annak, az önmagát a liberalizmus bajnokának tartó Soros Györgynek a jelentős pénzügyi támogatása áll, akinek a nettó vagyonát egyes becslések 25 milliárd dollárnyira teszik.

A konzervatív kutató intézet úgy tudja, hogy – az elmúlt évektől egészen idén márciusig terjedő időszakban – a női egyenjogúságért az USA utcáin demonstráló, összesen 544 szervezet közül a 100 legnagyobb, összesen 246 millió dolláros támogatást kapott Sorostól, ami amerikai léptékben is hihetetlenül nagy összegű finanszírozásnak számít. A támogatottak között olyan ismert liberális genderpárti csoportok szerepelnek, mint a Planned Parenthood vagy a Center for American Progress (PFAW).

Az amerikai kutatóhely azért tartotta fontosnak a közvélemény tájékoztatását a nőnapi demonstráció finanszírozójáról, mert a többségi amerikai sajtó elhallgatta eddig azt a tényt, hogy a Trump ellenes utcai tiltakozást kizárólag olyan „civilek” szervezték, akik kivétel nélkül legalább a 2000-es évek óta csak Soros György támogatásának köszönhetően léteznek. 

A Media Research Center a liberális nő és genderjogi szervezeteknek Soros György által nyújtott pénzügyi források hasznosulását elemezve arra a következtetésre jutott, hogy a pénzmágnás csak olyan szervezeteket és ügyeket támogat amelyek kifejezetten és szélsőségesen ellenségesek a keresztényekkel, valamint a konzervatív értékekkel szemben.

Ezzel kapcsolatban felidézi a kutató műhely, hogy Soros támogatottjai közül például a 37,3 millió dollár dotációban részesülő ACLU, a bűnözők támogatása mellett arról vált hírhedté, hogy többször is katolikus kórházak bezárását kezdeményezte Chicagóban. A több mint 12 millió dolláros támogatást kapó Center for American Progress azzal került legutóbb a hírekbe, hogy az orlandói szórakozóhelyen elkövetett tömegmészárlásért a keresztényeket hibáztatta.

Soros egyik legnagyobb kedvence a Human Rights Watch, amely állítólag azért működik, hogy az emberi jogok megsértését az egész világon nyomon kövesse, az Amerikában teljesen megtagadja a születendő gyermekek jogát az élethez, sőt nyíltan támogatja a legnagyobb felelősét a magzat gyilkosságoknak. Arról a valójában cégként működő, de civil szervezetnek beállított Planned Parenthood társaságról van szó, amely kereskedést folytat az abortált magzatok szerveivel miközben mindenkit arra buzdít , hogy nála végeztessen el abortuszt.

Soros egyébként is az egyik legnagyobb támogatója a Planned Parenthood szervezetnek, hiszen 2000 óta több mint 21 millió dollárral finanszírozta működésüket. A Media Research Center megállapítása szerint a Soros pénzügyi segítségével fenntartott szervezeteken kívül mások nem vettek részt a nőnapi gender demonstráción. Így a nőnapon és állítólag a nők érdekeiért szervezett demonstráción egyetlen életpárti szervezet sem vett részt Amerikában. A Trump-ellenes demonstráció során egyébként a szervezők azt kiemelten hangsúlyozták, hogy szerintük a nők számára a „biztonságos, legális és megfizethető abortusz” biztosítása a legfontosabb nőjogi érték és alapelv.

Soros azért támogatja a demonstrációkat, mert fut a pénze után?

A Fox News beszámolója szerint azonban még a genderpárti aktivista szervezeteknek ez a mostani nagy összegű támogatása is csak a töredékét jelenti annak az úgynevezett adományösszegnek, amit Soros György összességében a globális befolyásszerzésre költ.

A Media Research Center adatai szerint Soros György az elmúlt években 13 milliárd dollárt költött a globalista és Amerika-ellenes nézetek terjesztésével foglalkozó Nyílt Társadalom Alapítványok (Open Society Foundations) hálózatának a működtetésére.

A Fox News kommentárja szerint Soros valójában azért támogatja most elképesztő összegekkel az új amerikai elnök elleni utcai demonstrációk szervezőit, mert számára Donald Trump megbuktatása jelenti az egyetlen esélyt arra, hogy megtérülhetnek valaha az eddigi sok milliárd dolláros politikai befektetései.

Ha nem bukik Trump, akkor elvész minden eddigi befektetése Sorosnak, amit mostanáig úgymond támogatásként adott a Clinton család, a Demokrata Párt vagy éppen például egy világkormány létrehozásának a céljai érdekében.

 

forrás: 888.hu

Nem adják fel a migránsok Calais-t

Alig lett miniszterelnök-jelölt, máris gyanúba keverték…