in ,

Schiffer végre kimondta: Jakab nem a nép, hanem a csőcselék hangja

„Jó volna, ha egyszer olyan kevesen tartoznának a csőcselékhez, hogy az nem kapna parlamenti hangszórót” – írta az LMP volt elnöke.

Amint arról mi is beszámoltunk, börtönnel fenyegette Orbán Viktort Jakab Péter a parlament hétfői ülésnapján, megjegyezve azt is, hogy „a börtönben Orbán Viktorból is lehet Orbán Viktória!” Miután a Jobbik-elnök miniszterelnök-jelölt társai nem határolódtak el nyilvánmosan a megjegyzéstől, Schiffer András is megszólalt az ügyben.

„Igazán nem értem, miért kéne a többi ellenzéki vezetőnek úgymond elhatárolódnia Jakab Pétertől azért, mert hétfőn – a parlamentben – börtönben elkövetett homosz**uális erőszakkal fenyegette Magyarország miniszterelnökét. Pontosan az történt, ami a parlamenti trógertrócsányizásból, lófaszozásból egyenesen következik. Megérdemlik egymást” – írta közösségi oldalán az egykori LMP-elnök.

„A Jobbik amúgy tényleg megváltozott: az elmúlt években – a kompatibilitás kedvéért- a nemzeti radikalizmust, a szuverenizmust, a modernitás-kritikát kiölték belőle és meghagyták benne azokat a primitív indulatokat, amiket széliránytól függően lehet zsidók, cigányok, homosz**uálisok, vagy éppen politikai ellenfelekkel szemben felkorbácsolni” – tette hozzá Schiffer.

„Nem, Jakab nem a nép, hanem a csőcselék hangja. S jó volna, ha egyszer olyan kevesen tartoznának a csőcselékhez, hogy az nem kapna parlamenti hangszórót” – zárult a bejegyzés.

 

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

Hoppá! Akár a teljes 13. havi nyugdíjat kifizethetik jövőre

Szárnyal a magyar gazdaság: a Moody’s felminősítette Magyarországot