in ,

Salvini alaposan leoltotta Merkel Muttit

Az olasz belügyér beleverte a német kancellár orrát a kis chemnitzi polgárháborúba

Fotó: ilpopulista.it
Fotó: ilpopulista.it

Matteo Salvini alaposan leoltotta Merkel Muttit. A németek nagyasszonya szinte napra pontosan három éve, 2015. augusztus 31-én tette hírhedtté vált kijelentését, miszerint Németország megbirkózik a bevándorlási válsággal („wir schaffen das”, azaz: megcsináljuk), majd megnyitotta a határt a Magyarországról Ausztrián át az országba özönlő migránsok előtt.

Merkel jót megmutatta, a bevándorlók elárasztották Németországot, az integráció csődöt mondott, sok százezernyi migránst pedig már akkor is képtelenek hazatoloncolni, ha azoknak amúgy semmi jogalapjuk nem lenne maradni. Drámai mértékben harapózott el – a jórészt a más kultúrájú és vallású jövevényekhez kötődő – szexuális és fizikai erőszak, bűnözés. A migránsbűnözés okozta társadalmi megosztottság Chemnitzben kis híján polgárháborúba torkollt a napokban.

Orbán Viktor európai harcostársa, Salvini olasz belügyminiszter hazai pályán nyomott le egy tockost Merkelnek, aki tettestársaival Európára hozta a rontást.

A Deutsche Welle német nemzetközi közszolgálati médiatársaságnak a Chemnitzben erőszakba fordult tüntetésekről szólva

felidézte a Kölnben és más német városokban 2015 szilveszterén jellemzően észak-afrikai férfiak által nők ellen elkövetett szexuális bűncselekményeket, és kijelentette: Angela Merkel „alábecsülte a szociális konfliktusok kialakulásának kockázatát, amikor azt mondta, hogy van hely Németországban az ilyen emberek százezreinek”.

Még egy pengés szúrással hozzátette: az Alternatíva Németországnak (AfD) nevű német ellenzéki párt „felemelkedése egyértelmű reakció erre, ez a válasz, amelyet sok elégedetlen német próbál adni”.

Na ja, a németek nem (sem) hülyék, a németek nem (sem) vakok.

Saját bőrükön tapasztalják az elmebeteg hiperlibsi multikulti összeolvadás pusztító árnyoldalát, és hát nem kérnek belőle. Szóval amúgy Horn Gábor-i határozottsággal megüzenték politikailag prostituálódott elitjüknek, hogy jól elmegy a p.csába.

Nem véletlen, hogy Merkel „népszerűsége” történelmi mélypontra zuhant, a német kormánypártok támogatottsága 2006 óta először szagolgatja alulról a 30 százalékot.

Mutti Merkel, tényleg megcsináltad!

(forrás: Pintér M. Lajos, ezatuti.blogstar.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Amerikai nagykövet megint a magyarokat dicséri: rendkívüli és intelligens a magyar munkaerő | Magyar Idők

Fordulat! – A Fidesz átvette a vezetés a fővárosban