in ,

Sajtóklub: Sargentininek fogalma sincs, hogy mi van a jelentésében

Azt javaslom Sargentininek, hogy legalább olvassa el a saját jelentését – mondta a Sajtóklubban Huth Gergely azzal kapcsolatban, hogy az Európai Parlament belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottsága szavazott a jogállamiság magyarországi helyzetéről szóló különjelentésről. A PestiSrácok főszerkesztője úgy látja, hogy Sargentini az uniós adófizetők pénzén héderel Brüsszelben, a jelentést helyette megírták, ő beadta, elfogadtatta és fogalma sincs, hogy mi van benne.

 

 

 

Bencsik András furcsának találja, hogy a semleges médiát kérik számon Magyarországon, pedig az szerinte egyszerűen nem is létezik. Mindig van a tulajdonosnak valamilyen érdekeltsége, van valamilyen világnézete az adott sajtóterméknek. A médiaegyensúly a fontos, de nem várhatjuk el Sargentinitől, hogy ezt tudja, hiszen azt sem ismeri, hogy mi van a jelentésében – jegyezte meg a Magyar Demokrata főszerkesztője.

 

A jelentés szerint a főbűnünk az, hogy Magyarországon az azonos neműek házasságát nem támogatja a törvény. Bencsik András megérti, hogy ez fáj a zöldpárti képviselőnek, de azt nem tudja, hogy ez hogyan függ össze a demokrácia helyzetével.

Huth Gergely emlékeztetett: A LIBE Bizottság az a hely, ahová az összes Soros-katona próbál bekerülni, a bizottság összetétele nem az európai parlamenti arányokat tükrözi, hanem ott tobzódnak a balliberális gondolkodásúak. Brüsszel hivatalos álláspontját majd akkor ismerjük meg, ha az Európai Parlament is szavaz a jelentésről – hívta fel rá a figyelmet az újságíró.

 

(forrás:www.echotv.hu)

VÉGRE! – Megállíthatják a migrációt a földközi-tengeri határok mentén

A kócos nőt elküldték a kommentelők – Sargentini megint házhoz ment a pofonért a Facebookon