in , , ,

A kócos nőt elküldték a kommentelők – Sargentini megint házhoz ment a pofonért a Facebookon

Agyhalál a köbön

SARGENTINI MEGINT HÁZHOZ MENT A POFONÉRT A FACEBOOKON

Ismét arcpirító demokráciázásba kezdett a kétharmados többséggel megválasztott magyar kormánnyal szemben a senki által meg nem választott európai parlamenti képviselő: nem kellett volna, nagyon nem.

Judith Sargentini tegnap közösségi oldalán is eldicsekedett „sikerével”, miszerint elfogadták Magyarországról szóló jelentését Brüsszelben. Nem kellett volna ezt tennie, nagyon nem.

Holland nyelven írt bejegyzésében a szokásos dolgokat mantrázta a magyarellenes politikus, szerinte Európában és így Magyarországon is ki kell állni a sajtószabadság, a demokrácia, az akadémiai szabadság, a független igazságszolgáltatás szabadsága mellett – számol be róla az Origo.

ELEMI EREJŰ FELHÁBORODÁS SARGENTINI KÖZÖSSÉGI OLDALÁN

Elemi erejű felháborodásrengette meg a Facebookot, miután Judith Sargentini, európai parlamenti képviselő a Soros-jelentésről szóló, brüsszeli vitát követően közösségi oldalán szállt bele ismét a magyar kormányba. Végeláthatatlanul érkeztek a hozzászólások a magyar emberektől, akik soha nem látott intenzitással üzentek a Soros-párti politikusnak. Újabb pofon a brüsszeli politikai elitnek, amiért eltávolodtak az európai emberek gondolatvilágától, problémáitól – írja az Origo.

A folytonosan demokráciázó EP-képviselő hozzátette, hogy a kétharmados többséggel megválasztott magyar kormány az elmúlt években túl sok teret adott a magyar demokrácia és a jogállamiság leépítésének. Ezután a brüsszeli demokrata kiadta a tűzparancsot: itt az ideje, hogy az Európai Parlament közbeavatkozzon a magyar ügyben!

Mondani sem kell, hogy az arrogáns, pökhendi írás a feszült helyzetben olaj volt a tűzre, amit ezúttal sem hagytak szó nélkül a magyarok. Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten – gondolhatták a magyar emberek, és kirobbantották immár harmadik alkalommal a magyar Facebook-forradalmat a brüsszeli politikai elit ellen. Magyar, holland és angol nyelvű hozzászólások egyaránt olvashatóak, a felháborodott magyarok egy emberként álltak ki Magyarország és a magyar kormány mellett, ismét egy végeláthatatlan kommentfolyamban.

A magyar polgárok ismét csillagos ötösre vizsgáztak összetartásból és az ország melletti kiállásból. Egyúttal felcsillantották a reményt, hogy a demokrácia fogalma nem ürült ki teljesen, még az Európai Unióban sem. Nehéz a jelenségre szavakat találni. Inkább mutatjuk:

Fotók forrása: Facebook

A teljes cikk az Origo oldalán érhető el.

KERESETLEN SZAVAKKAL ILLETTÉK SARGENTINIT A TWITTEREN IS

Az európai parlamenti képviselő tevékenységét holland kommentelők sem nézik jó szemmel. Többen támadták, és azt javasolták neki, hogy inkább a saját országában tegyen rendet, ahelyett, hogy demokratikus úton megválasztott vezetőket kérdőjelez meg.

 

„Sargentini egy zöldpárti álszent”.

„Mennyit kaptál Sorostól?”

(forrás:magyaridok.hu)

Sajtóklub: Sargentininek fogalma sincs, hogy mi van a jelentésében

Milyen bíróság ez???? 12 év után???? – A 2006-os tüntetők kártérítést kapnak az államtól