in ,

Rühességgel riogat az LMP és a libsi soros-csicska sajtó

Budapest, 2017. január 15. Szél Bernadett (elöl b) és Hadházy Ákos (elöl j), az LMP újraválasztott társelnökei sajtótájékoztatót tartanak a párt kongresszusának szünetében a IX. kerületi Lurdy Házban 2017. január 15-én. Mögöttük a párt új országos elnökségének tagja balról jobbra: Ábrahám Júlia egészségügyi szakszóvivõ, Sallai R. Benedek országgyûlési képviselõ, az LMP titkára, Schmuck Erzsébet, a párt parlamenti frakciójának vezetõje (takarásban), Komlósi Csaba kulturális szakszóvivõ, egri önkormányzati képviselõ, Ungár Péter II. kerületi önkormányzati képviselõ, külpolitikai szakszóvivõ, Jancsó Andrea budapesti IX. kerületi önkormányzati képviselõ és Ferenczi István közösségi képviseleti szakszóvivõ. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Na, tegnap már elmagyaráztuk, hogy LMP őfaszkalapsága és a libsi média hazudik.
Most kiállnak, és telipofával hazudoznak, sivalkodnak. Ócskák gyülekezete.

mindenszo.hu

 

 

Rühességgel riogat az LMP

Rühességgel riogat az LMP, akik szerint az egészségügy helyzete tarthatatlan. Az érintett kórház cáfolta a vádakat.

Betegek, ápolók és hozzátartozók is fertőző betegségeket kaptak el a budapesti Margit kórházban – írja a párt közleményében. Az LMP álláspontja szerint az egészségügy helyzete tarthatatlan. A párt drámai képet fest a hazai egészségügy helyzetéről, amelyen csak a majdani „Szél-kormány” tud segíteni. Rögzítik,

olyan egészségügyi rendszert kell létrehozni, amelyben emberek nem betegednek vagy halnak meg, pusztán azért, mert az állam által fenntartott egészségügyi intézményben próbálnak gyógyulni. Az idei kormány- és korszakváltást követően a Szél-kormány valóban működő és ingyenes állami egészségügyet teremt.

Alább olvashatják a Szent Margit Kórház közleményét a rühességről szóló sajtóértesülésekről, amelyben a kórház kijelenti, a szakmai szabályok szerint jártak el a behurcolt fertőzés továbbterjedésének megakadályozásában, és nincs rühtünetes betegük.

demokrata.hu

A Szent Margit Kórház közleménye

A sajtóban megjelent hírekkel ellentétben a Szent Margit Kórház ápolási osztályán nincs rühtünetes beteg és dolgozó – közölte az intézmény kedden az MTI-vel.

Közleményükben azt írják, az osztályon ősszel néhány betegnél dermatitis (bőrgyulladás) jeleit észlelték, és mivel ilyenkor felmerül a rüh gyanúja, a betegek haladéktalanul megkapták a szükséges kezelést.

Azt írták, a decemberi ismételt bőrgyógyász szakorvosi vizsgálat után valamennyi ilyen beteg megkapta a bőrgyógyász által elrendelt gyógykezelést, emellett valamennyi dolgozó és nem tünetes beteg is részesült megelőző kezelésben.

A kórház közölte, hogy a fertőzés továbbterjedésének megakadályozására a textíliákat, ágyneműket és ruházatokat elkülönítve kezelték és fertőtlenítették, a kórtermek, bútorok és berendezési tárgyak fertőtlenítő takarításáról azonnal gondoskodtak.

Jelenleg nincs rühes ember az osztályon – hangsúlyozták.

Az osztály, illetve az intézmény a szakmai szabályok szerint járt el mind a behurcolt fertőzés továbbterjedésének megakadályozásában, mind az érintett betegek adekvát kezelésében – írták.

MTI

Elismerés! – Cseh napilap: Orbán Viktor a sikeres politikai vezető példájává vált

Agyhalál: Ferenc Pápa a sátán útján – Globális migránssimogatásra invitál Ferenc pápa