in ,

Rendkívüli videó – Pszichopata messiások – Magyar Péter – Videó

7 jel, hogy egy pszichopatával van dolgod

Olvasónk továbbította eme rendkívüli videót, ami lényegében Magyar Péterről szól, íme:


A videóhoz a Youtube-on egy leírás is tartozik:

 

A pszichopaták felismerhető jegyei:

1, Levesznek a lábadról. A pszichopaták bájosak is tudnak lenni, és lebilincselő, lehengerlő stílusukkal, hihetetlenül megnyerőek, szimpatikusak! A valóságban azonban kíméletlen, érzelmi kötődésre, együttérzésre képtelen emberek. Természetükből fakad, hogy agresszíven lecsapnak másokra, és a többi embert tárgynak tekintik. Ezek mellett mesterien manipulálnak, színlelnek. Tulajdonképpen az ujjuk köré csavarják áldozataikat. Robert D. Hare kriminálpszichológus, egész életében a pszichopátiát kutatta. Kímélet nélkül című könyvében elismeri, hogy ő is folyamatosan bedől nekik. A pszichopaták ugyanis iskolázottak, gyakran magas pozíciót töltenek be, családjuk van. Az emberi érzések teljes skáláját remekül színlelik anélkül, hogy ők ebből egy fikarcnyit is éreznének valójában. Néha évtizedekig élnek más emberek társaságában úgy, hogy fogalmuk sincs róla, kik is ők valójában.

2, Egy pszichopata másoknál gyakrabban ír megalázó és sértő kommenteket az interneten.

3, A manipuláció mesterei, A pszichopaták sokszor azért annyira eredményesek mások terrorizálásában, mert megtanultak közvetettebb és ravaszabb módon bántalmazni. Partnere általában totálisan függ tőle, miután teljes agymosást végez el rajta, végül párja teljesen elveszíti önmagát, az önértékelését, emberi kapcsolatait. Preston Ni, elismert kommunikációs professzor, több nagysikerű könyv szerzője, a Psychology Today-ben részletesen bemutatja, hogyan fon hálójába és befolyásol sikeresen egy pszichopata. Az egyik ilyen stratégiája lehet a partner elszigetelése, amikor valakinek megtiltja a párja, hogy a családjával, barátaival kapcsolatot ápoljon. Sokszor viccnek álcázott becsmérlő megjegyzésekkel illeti választottját, ami hidegzuhanyként hathat egy társasági eseményen. A másikat folyamatosan, gyermekként kezeli, nem hagyja döntéseket hozni. Sokszor az őrületbe kergetheti azzal, hogy a végsőkig tagad dolgokat, míg a másik saját valóságészlelését kérdőjelezi meg. Érzelmileg drasztikusan megterhelő egy pszichopatával élni, manipulációi pedig egyenesen behálózhatnak. Nem okosabb másoknál, plusz ereje abban van, hogy gátlástalanul átgázol mindenkin, amire figyelni kell, már a kezdetek kezdetén is!

4, Szeretik a hatalmat. Ebben a pontban nem tulajdonságok vagy viselkedésminták alapján ismerkedhetsz a pszichopatákkal. Te is meglátod, legalább ennyire árulkodó, hogy milyen foglalkozásokat választanak vagy milyen pozíciókat töltenek be az ilyen hajlamú emberek. Ezzel kapcsolatban néhány éve meghökkentő adatokra derült fény! Kiderült ugyanis, hogy az üzleti vezetők nagy százalékánál megtalálhatók a pszichopatákra jellemző személyiség jegyek. Kevin Dutton angol pszichológus, készített egy tanulmányt. Ebben feltárta a 10 legfontosabb szakmát, amelyekben a legtöbb pszichopatát találták. A Nagy Brit Pszichopata 2015-ös Felmérés szerint az éllovasok a vezérigazgatók és az ügyvédek, utánuk a médiában dolgozók következnek.

5, Nem ismerik az empátiát! A pszichopaták egyik legfontosabb ismertetője, hogy minden empátia hiányzik belőlük. Ráadásul magukat tudják sajnálni, másokat viszont nem, derült ki a Frontiers in Human Neuroscience folyóiratban megjelent tudományos vizsgálatból.

6, Árulkodó a beszédük, elárulhatja őket az, ahogy beszélnek. Gyakran látványos gesztusokkal kísérik mondandójukat, hadonásznak, hogy hallgatóságuk ne arra figyeljen, mit hazudnak éppen.

7, Nem tudnak szeretni! A pszichopaták nem képesek a szeretetre, mert egy ilyen összetett, bonyolult érzésre ők képtelenek. Ha saját érdekei megkívánják, akkor mondhatja neked, hogy szeretlek. Ez azonban a Robert D. Hare kriminálpszichológus szerint nagyjából annyit jelent nekik érzelmileg, mintha kérnének egy csésze kávét. Egy pszichopata nem tud mély és tartós érzelmi kapcsolatokat kialakítani, másokat általában vagy tárgyként kezel vagy manipulatív módon használ. Ha találkozol egy vonzó pszichopatával, és ráadásul fel is ismered, hogy kivel van dolgod, az a legbiztosabb, ha elkerülöd amíg nem késő.” -Tudástár

 

Forrás: Youtube.

Megjegyzés: a videó és a leírás nem tükrözi a szerkesztőség véleményét, ez egy szemle.

mindenszo.hu

 

 
 

 

 


     


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!


 

Bognár Zsolt arról, hogy a libsik most arról picsognak, hogy nem kormányváltás, hanem rendszerváltás kell Magyarországon

Bognár Zsolt újra megkérdezte a Mandinert, hogy Puzsér barátját, Martin Ethelwolfot minek szemlézi – Szögezzük le már a legelején: Martin Ethelwolf káros