in ,

Bognár Zsolt arról, hogy a libsik most arról picsognak, hogy nem kormányváltás, hanem rendszerváltás kell Magyarországon

A Tiszáig nyúló ,,Róna” képe

Petőfi talán megbocsátja, hogy verssorának egy karakterét nagybetűvel írtam publicisztikám címében.

Róna Péter népszavás írása a Háború és béke olvasási hosszával vetekedően 21db se vége, se hossza bekezdésben nyúlik-mászik gépem felületén, mint Salvador Dali: Az emlékezet állandósága című festményén a tárgyak. Róna szellemi okoskodásainak ragacsa nehezen lekaparható, de legalább szórakoztató, habár poénnak inkább csak azt gondolom, hogy a reszelék egykori köztársaságielnök-jelöltje ilyen vehemens kitartással fújja a balos pislákolás tüzét, de valahogyan a szalmaláng lobbanásánál nagyobb pirotechnikai bravúrt az úrnak nem sikerült eddig kirimánkodnia.
Írásából kiderül a Tiszáig nyúló képű úrról, hogy ,,RÉMÁLMOK” gyötrik az orbáni világ miatt.

Többségi zsarnokságról is hablatyol, meg kibírhatatlanságról. Ha azt vesszük, hogy 14 éve ,,kibírja a kibírhatatlant”, akkor valamelyik állítás fals a kettő közül és a valóságnak nem megfeleltethető.
Róna úr ,,nagyregényének címe:
,,Nem kormány -, hanem rendszerváltás kell”
Szerintem pedig rendszert már váltottunk, de itt maradt a nyakunkon a volt ,,cucialista” őskövületi-mentalitás, meg az SZDSZ generálta káoszban halászók trójai falovai és a politika egyéb vízió nélküli farvíz-motorosai.

 

Lehet, hogy egy illusztráció

Egyetértek, váltás kell, na nem elegendő csupán a Karácsony féle gyűjtő ládikák Orbán-váltást segíteni szándékozó valuta neppereinek lecserélése, hanem teljes ellenzékváltásra gondolok.
Azzal még Róna úr is elégedett lehetne, tudniillik a regnáló kormányzati rendszer végre megszabadulna a maga előtt görgetett ellenzéki politizálás ,,fából vaskarika” szellemiséggel bíró gyermekbetegségeitől.

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

  

 


     


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!


 

Agyhalál – Poloska Peti szerint a még meg sem alapított pártja 20%-on áll! De az hogy???? A semmi nem lehet 20%-on!

Rendkívüli videó – Pszichopata messiások – Magyar Péter – Videó