in ,

Pilhál Tamás: kokain, maffia, baloldal. És persze Szabó Tímea.

Hát nem édes?

Hát nem édes? Az Anonymus által szombaton közzétett hangfelvétel tanúsága szerint Szabó Tímea kampányát részben kokainkereskedelemből és -csempészésből származó százmilliókból fedezhetik. Erről egy bizonyos Fischer László baloldali „üzletember” beszél a felvételen, aki Kiss László óbudai DK-s polgármester feleségének az üzlettársa. Szabó ugyanitt, Óbudán indul a baloldali Soros-kolbász képviselőjelöltjeként. Fischer szavaiból kiviláglik: a baloldal kampánypénze a spanyolországi Marbelláról érkezik Magyarországra, s „kanyaronként egy ilyen 300-400 millió, inkább 400.” Fischer közli: nem fegyverbizniszből vannak ezek az összegek, hanem kokainból.

 

Már megint egy gigantikus lebukás. Kokain, maffia, baloldal. És persze Szabó Tímea. Jóérzésű, erkölcsi mércével megáldott politikus egy ilyen botrány után haladéktalanul harakirit követne el, vagy legalábbis azon nyomban szedné a cókmókját, elhúzná a (kokain)csíkot a közéletből, és hátralévő éveiben az emlékiratait rendezgetné.

Kabul Rózsája viszont sosem tartozott a jóérzésű, erkölcsi talapzaton álló politikusok közé. Még baloldali mércével is a legalja, amit művel. Aki az erdélyi magyar testvéreinknek küldött egészségügyi maszkokat hisztériázva számonkéri a miniszterelnökön, az mindennek nevezhető, csak erkölcsös, tisztességes embernek nem. S hogy kicsoda valójában Szabó Tímea, ahhoz elég egyetlen mondatot idézni életrajzából:

Az amerikai bombázások befejeztével Kabulba költözött, ahol először az ENSZ missziójának segített az afgán kormány felállításában.

Tehát az amerikaiak által ripityára bombázott Afganisztánban a törvényes kormány likvidálása után ott sertepertélt egy amerikai bábkormány fölállításában. Ehhez nem szükséges különösebb kommentár. A további életrajzi adalékok, a CIA-hoz beütött emberekkel ápolt, feltűnően szoros kapcsolatai már csupán színesítik a képet. Egy Nyugaton kiképzett, a magyar helyett mindig a Nyugat érdekeit képviselő idegen ejtőernyős története az övé.

Ő Kabul Rózsája. A nő, aki percenként vádolja meg bármifajta bizonyíték nélkül korrupcióval a nemzeti kormányt. Most pedig, hogy egyik háttérembere saját szájával leplezi le az egész baloldali kampánybűnszervezetet – Szabó Tímea lapít, terel, tagad, vádaskodik.

Régóta ismerjük ezeket: mindig azzal vádolják meg ellenfeleiket, amit ők maguk elkövetnek. Ők merészelnek fideszes korrupcióról handabandázni, akik még a budapesti Városházát is dobra akarták verni. Ők, akik – Bajnai szavaival – „jutalékos rendszerben” lopták szét Budapestet. Akik százmilliókat parkoltattak Simon Gábor külföldi bankszámláin. Akik egymástól rettegnek a legjobban, nehogy elássák őket, mint a szocialista Sápi Attilát. Akik tele vannak korrupt Lackner Csabákkal, Hagyó Miklósokkal, Czeglédy Csabákkal, Hunvald Györgyökkel, Benedek Fülöpökkel, Tátrai Miklósokkal, Kolompár Orbánokkal, Zuschlag Jánosokkal, Weiszenberger Lászlókkal, Kaszab Csabákkal, Wieszt Jánosokkal, Horváth Csabákkal, Tóth Csabákkal és egyebekkel.

Hogy is fogalmazott a Böszme a baloldali pártpénzekről? „Én voltam ennek a pártnak az elnöke, sok helyről vándorolt oda a pénz, Európából nem nagyon, ahonnan meg vándorolt, azt meg jobb, ha nem tudjuk.”

 

 

(Pilhál Tamás, magyarnemzet.hu)

 

 

Add tovább!

Akcióban a baloldal: jobboldali portálokat hekkeltek meg a választások előtt kevesebb mint egy héttel

Ezek csalni akarnak: válaszokat várnak a kormánypártok Márki-Zay Pétertől a Datadat-botránnyal kapcsolatban