in ,

Akcióban a baloldal: jobboldali portálokat hekkeltek meg a választások előtt kevesebb mint egy héttel

Hétfőn reggel elérhetetlenné vált több online jobboldali portál, mint például a Nemzeti Sport, a 888, a Metropol, a Figyelő, a Szabad Föld és a Mandiner.

Hétfőn reggel elérhetetlenné vált több online jobboldali portál, mint például a Nemzeti Sport, a 888, a Metropol, a Figyelő, a Szabad Föld és a Mandiner. Az online portálokon nemsokkal a leállás előtt az alábbi üzenet jelent meg:

Ez a weboldal a kormányzati propaganda része! Elhozzuk az igazságot nektek! Kormányzati propaganda helyett független sajtót!

Azokon a lapokon, ahol kicserélték a szöveget, arról is lehetett olvasni, hogy Márki-Zay Péter baloldali miniszterelnök-jelölt ígéreteiből már több tucat teljesült. A támadás elkövetői egyébként az Anonymous-csoport tagjaiként állították be magukat, bár azt nem tudni, hogy tényleg ők állnak-e az incidens mögött. Az említett portálokat fenntartó vállalat a rendőrséghez fordul és feljelentést tesz.

 

 

(magyarnemzet.hu)

 

 

Add tovább!

“Szeretetország” – Felszólítjuk Márki-Zay Pétert, hogy hívja vissza erőszakos híveit az utcákról! – Fideszeseket vertek, nőket bántalmaztak a Maki szimpatizánsok – Videó

Pilhál Tamás: kokain, maffia, baloldal. És persze Szabó Tímea.