in ,

Összeomlott az előválasztás, mint a baloldal Gyurcsány nélkül

Aztán jöttek a Wishről rendelt kampányguruk, akik azt mondták, hogy mindenki nyugodjon meg, kimagyarázzuk!

„Ma reggeltől lehetett leadni a szavazatokat az ellenzéki előválasztáson. Röviddel a kezdés után már össze is omlott a rendszer, amit először sikerként kommunikáltak a szervezők, hisz a vártnál sokkal többen adták le voksukat, amit nem bírtak a szerverek.
Ez a felkészületlenség önmagában ciki, mivel körülbelül 1 éve készültek erre. Arra nem voltak képesek, hogy felmérjék a hajlandóságot.

Aztán jöttek a Wishről rendelt kampányguruk, akik azt mondták, hogy mindenki nyugodjon meg, kimagyarázzuk! Nem fogjátok elhinni, ennek is Orbán az oka. Szerintük a jobboldal elirigyelte a projektet az ellenzéktől és informatikai támdást hajtott végre az előválasztás ellen.

Nincs itt szó fideszes támadásról. Semmi értelme nem lenne beavatkozni egy olyan választásba, ahol a szavazatokat Gyurcsány emberei számolják és a jogszerűséget csak szúrópróbaszerűen „ellenőrzik”. Nincs szó többről, mint az ellenzék totális alkalmatlanságáról. Adjunk hálát a Jóistennek, hogy ez a mindenre alkalmatlan társaság nincs döntési pozícióban az országot érintő kérésekben! Maradjon is így!”

 

(Kötter Tamás, Fb)

 

 

Add tovább!

Hont András véleménye az előválasztásról meg az ellenzékről: papírgalacsinokkal dobálják a várfalat

Agyhalál a köbön – Karácsony Messengeren írogat az embereknek arról, hogy Orbánék meg akarják akadályozni az előválasztást