in

Óriási siker: már 300 ezren látták a Semmelweis-filmet

Koltai Lajos filmjére a bemutatása óta már több mint 301 ezren voltak kíváncsiak.

Az Oscar-díjra jelölt Koltai Lajos filmjére a november 30-i bemutatója óta már több mint 300 ezren váltottak jegyet – közölte a Nemzeti Filmintézet.

 

Mint írták, a bemutató óta eltelt 11 hétben 301 745 néző szavazott bizalmat az anyák megmentőjéről szóló Semmelweisnek, melynek főbb szerepeiben Vecsei H. Miklós, Nagy Katica, Gálffi László, Kovács Tamás, Lengyel Ferenc, Szűcs Nelli, Elek Ferenc és Mészáros Blanka láthatók.

Ez alatt az idő alatt a Semmelweis végig a 10 legnézettebb film között szerepelt a hazai toplistán és még most is a negyedik helyet foglalja el.

A filmet övező sikerről Koltai Lajos rendező így nyilatkozott:

Ez a nézőszám ebben a pillanatban a hihetetlen kategóriájába tartozik, de nagyon nagy öröm, hogy elérhettük. Hálás vagyok a csapatnak, akik velem voltak a film elkészítésében. Felemelő érzés, hogy naponta találkozom emberekkel, akik látták, szeretik, és köszönetet mondanak érte.

Mint korábban megírtuk, a Semmelweis a határon túl is hódít, a magyar film sikerével még az amerikai sajtó is foglalkozott.

 

 

(magyarnemzet.hu)

 

Kapcsolódó cikk:

Az a helyzet, hogy a Semmelweis jobb mozi, mint a Napoleon! Itt a magyarázat

 

 

 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

 

 

A pestisracok.hu stábjának megtámadása már a rendőrségen

Jobboldali körökben mindig is hiú és törleszkedő szépfiúnak tartották Magyar Pétert