in

Medvegyev üzent a nyugatnak: „Macronnak valószínűleg fejébe szökött a vizelet!”

A volt orosz elnök és kormányfő alaposan kiosztotta a francia elnököt.

Emmanuel Macron francia elnök egy sajtótájékoztatón azt nyilatkozta, hogy a nyugati csapatok Ukrajnába történő küldését sem szabad kizárni.

A Kreml szóvivője, Dimitrij Peszkov kommentálta Emmanuel Macron hétfői szavait. Ismert: a francia elnök arról beszélt, hogy nem zárja ki, nyugati csapatok küldését Ukrajnába.

Ebben az esetben a NATO és Oroszország közötti konfliktus nem hogy lehetséges, hanem elkerülhetetlen. Ezt így fogjuk értékelni”

– közölte Peszkov, hozzátéve, hogy ezzel a következménnyel a NATO-nak is számolnia kell.

Dmitrij Medvegyev, az orosz biztonsági tanács elnökhelyettese keddi Telegram-bejegyzésében úgy vélekedett, hogy Macron azért beszélt Oroszország legyőzésének szükségességéről, a kijevi „nácik” nagy hatótávolságú fegyverekkel való felszereléséről és a nyugati csapatok Ukrajnába küldésének lehetőségéről, mert

egyszerre két problémája is adódott: először valószínűleg fejébe szökött a vizelet, aztán pedig rátört a szóvisszatartási képtelenség”.

Medvegyev azt írta, hogy az általa használt idiómával a meggondolatlan reakcióra hajlamos emberekre szoktak utalni. „Azzal a közelmúltbeli törekvéssel párosulva, hogy megossza Franciaország nukleáris arzenálját minden erre hajlandó európaival, úgy tűnik, hogy Macron beszédbeli inkontinenciája elhúzódó és fájdalmas problémává vált” – tette hozzá a volt orosz elnök és kormányfő.

(MTI)

 Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002


Orbán Viktor: a V4 él és fontos

Háztűznézőben jártak????? – Házkutatást tartottak a NAV nyomozói Maki Zaj mozgalmánál