in ,

Olga csicskul – Simicska csúfosan melléfogott Kálmán Olga leigazolásával – Nagyon gyér a nézettség

Nézi még ezt valaki?

Origo: Simicska csúfosan melléfogott Kálmán Olga leigazolásával

 

Június elsejétől nyilvánosak Simicska Lajos HírTV-jének a nézettségi adatai. Eddig titkolóztak, de mivel a Figyelő információi szerint árulja Simicska a televíziót, ezért már nem lenne értelme a további bujkálásnak.

A legfontosabb műsoridőben adott Kálmán Olga-műsor nézettsége is kiderült, az eredmény katasztrofális, és még az eddigi becsléseket is alulmúlja – írta az Origo.

 

Egy esztendeje az Origo az Óriási bukás Kálmán Olga műsora Simicska Lajos tévéjében-című írásában ugyanis kiszámolta, hogy mennyien nézhetik az ellenzéki propaganda-riporternő műsorát. A becslésre azért volt szükség, mert a Hír TV mindent elkövetett, hogy a nézettségi adatok ne derüljenek ki.

A portál harmincnyolc kisebb csatorna együttes nézettségéből következtetett arra, hogy a fogyasztóik harmada nézheti a Hír TV-jé is, ebből jött ki Kálmán Olga műsorára a 47 500-as adat. A csatorna igyekezett cáfolni ezt, majd a műsorvezetőnő – konkrétumok nélkül – rendszeresen több százezres látogatottságról beszélt az adásokban.

Nemrég azonban kiderült a valós nézőszám, pénteken az Egyenesen című műsort a Nielsen adatai szerint mindössze 44 486-an nézték. Aznap Bodacz Balázs vezette az adást,  aki ráadásul kevésbé elfogult műsorvezető, mint Kálmán Olga, vagyis elvben olyan nézők sem feltétlenül kapcsoltak el, akiket egyébként nem kedvelik a riporternőt.

 

Az Origo emlékeztetett: mielőtt Kálmán Olga végleg megbukott volna előző munkahelyén is, az ATV-n, rendszeresen előfordult, hogy többen nézték a műsorát akkor, amikor éppen nem ő vezette. A portál összehasonlította azt is, hogy amíg Kálmán Olga-műsorát alig több mint negyvennégyezren nézték pénteken, addig Rónai Egon hasonló időben adott és hasonló jellegű beszélgetőműsorát – a helyettese vezetésével – csaknem háromszor annyian, száztizenegyezren tekintették meg az ATV-n.

Forrás: Origo. Fotó: HírTV

(forrás:pestisracok.hu)

HOPPÁ! – Amerikában is tüntettek Tommy Robinson szabadon bocsátásáért

A Fidesz visszautasítja a holland Kereszténydemokrata Tömörülés (CDA) hazugságait és felfüggeszt vele minden kapcsolatot