in ,

HOPPÁ! – Amerikában is tüntettek Tommy Robinson szabadon bocsátásáért

Amerikai patrióta aktivisták és konzervatív újságírók tüntettek Nagy-Britannia washingtoni nagykövetsége előtt

Amerikai patrióta aktivisták és konzervatív újságírók tüntettek Nagy-Britannia washingtoni nagykövetsége előtt annak érdekében, hogy tiltakozzanak az Angol Védelmi Liga (EDL) egykori szóvivőjének és vezetőjének, Tommy Robinsonnak a jogtalan és a sajtószabadságot sértő bebörtönzése ellen.

Tommy Robinson

Mint ismeretes, Tommy Robinsont egy brit bíróság 13 hónapnyi szabadságvesztésre ítélte a bírósági tárgyalás megsértésére hivatkozva, mivel a bevándorlást ellenző brit politikai aktivista élő közvetítésben számolt be arról, hogy hogyan érkeznek meg tárgyalásukra a több mint ezer brit tizenéves lányt megerőszakoló pakisztáni, iszlámhívő bandának a tagjai.

A 13 hónapból 10 hónapot a pakisztáni migránsbanda ügye miatt kapott, míg a maradék három hónappal pedig azért büntette őt a bíróság, mert korábban már a mostanihoz hasonló módon – a bíróság tiltása ellenére is – élő adásban számolt be egy gyermekek ellen elkövetett nemi erőszakról szóló ügynek a tárgyalásáról.

A brit nagykövetség előtt tiltakozó amerikai aktivisták virágokat helyeztek el a brit zászlón.

Azért, hogy megemlékezzünk azokról az ártatlan lányokról, akik az Egyesült Királyságon és számtalan más országon is brutálisan átgázoló bandák áldozatai. Ők azok, akikért Tommy ki akart állni”

– mondta a tiltakozás helyszínén nyilatkozva a tüntetés szervezője, Jack Posobiec.

Azt hiszem, a mi kiállásunk igazán megmutatja, mennyire fontos is az alkotmányunk első módosítása, és hogy miért is kell mindenáron megküzdenünk a megtartásáért”

– tette hozzá a tiltakozáson Cassandra Fairbanks jobboldali újságíró.

Ashton Whitty politikai kommentátor is megszólalt Tommy Robinson ügyével összefüggésben. Ő arra a veszélyre hívta fel a figyelmet, hogy a polgári szabadságjogok megsértése világszerte politikai destabilizációt okozhat.

Whitty szerint az amerikai jobboldali embereknek minden segítséget meg kell adniuk azoknak a személyeknek, akik az USA alapítóihoz hasonlóan az olyan szabadságjogokért küzdenek ma a világban, mint a függetlenséghez és a szabadsághoz való jog, amelyeket alapító atyák kiharcoltak a számukra.

Ahogy arról már a 888.hu korábban beszámolt: Tommy Robinson mellett Magyarországon is terveznek demonstrációt a támogatói. Mégpedig június 9-én, a budapesti brit nagykövetség épülete előtt.

(forrás: Vincze Viktor Attila, 888.hu)

Amikor törött szárnyú hattyút ment a mindenszo.hu szerkesztősége – Balatoni kalandok Széplakon

Olga csicskul – Simicska csúfosan melléfogott Kálmán Olga leigazolásával – Nagyon gyér a nézettség