in ,

Nyílt levél Borvendég Zsuzsannának: eladtad magad a Mi Hazánknak? Most tetted fantasztikus munkásságodat zárójelbe!

Óriási csalódás

Kedves Zsuzsanna!

 

Szomorú ezt a fotót nézni:

Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember és , szöveg, amely így szól: „zánk E Mi Hazánk Aharmadik ut E MiHazánk madik azánk azánl nadik”

Befutó helyet kaptál az EP listán. Képviselő leszel.

 

A politika mocsarába ereszkedtél le. Ezt írod:

 

„Mindig is hajtott a belső tűz: tenni akartam a hazámért és alkotni valamit, amivel szolgálhatom a nemzetemet. Talán közhelyesnek tűnő szavak ezek, de igazak. A politika világába nem vágytam soha, de a közéleti szerepvállalás a legbelsőbb énemből fakadt. Nem szereplési vágyból vagy magamutogatásból eredt mindez, hanem abból az őszinte hitből, hogy ha Isten kegyelméből bármi olyan tudás vagy képesség birtokába jutunk, amely hasznára válhat annak a közösségnek, amelynek tagjai vagyunk, akkor azt kötelességünk a közjó érdekében használni és átadni. Történészi munkásságom során olyan összefüggéseket dokumentáltam a közelmúltunkból, amelyek közvetlen hatással vannak mindennapjainkra is. Nemcsak figyelmeztetnek a veszélyre, de példát és analógiát is szolgáltatnak arra, hogy milyen körmönfont ideológiákkal, hamis eszményekkel és álságos módszerekkel hálóztak és hálóznak be minket. Évek óta erről írok és beszélek minden fórumon, ahol csak lehetőségem nyílik rá, és mindezt azért teszem, hogy felkészültek legyünk.
Ma kaptam egy lehetőséget arra, hogy a hazám és nemzetem szolgálatát új színtéren folytassam. Végtelenül megtisztelő a Mi Hazánk Mozgalom elnökségének felkérése, hiszen – a választási eredmények függvényében – képviselhetem Magyarországot és a magyar nemzetet az Európai Unió parlamentjében. Ennél nemesebb feladatot el sem tudok képzelni. Európai parlamenti képviselőként éppen az egyik olyan hálózati rendszer kellős közepébe kerülhetek, ahol közvetlen módon, szemtől szemben lesz lehetőségem küzdeni azon erőkkel, amelyek a nemzeti önrendelkezésre, az oly nehezen kivívott szabadságunkra, hagyományos értékeinkre törnek. Kérem a Jó Isten kegyelmét az előttem álló feladatokhoz, és kérem Önöket, hogy együtt imádkozzunk hazánk és nemzetünk jövőjéért, hiszen Hamvas Bélát idézve: „Imával, mindig imával kezdeni. Napot, utat, munkát, ebédet és a szót, akár, ha szól, akár, ha írva van.”

– írod! Micsoda naivitás, Istenem!

 

Szép szavak, de tudod, hogy mi az a Mi Hazánk? Tudod, hogyan jöttek létre? Tudod, kik a tagjai? Tudod, mit képviselnek? Tudod mi volt az a Jobbik és hogy mikor, milyen körülmények között vált belőle ki a Mi Hazánk?

Szomorú, hogy egy ilyen munkássággal valaki a háta mögött ilyen naivan egy álnemzeti párt mögé áll be.

Most szólunk: nem éri meg!

 

Kár érte(d).

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

 

 
 

 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

A napelemerőműves Momentum páriájának egy mondata megütötte a fülemet, amit füstgránátos akciója kapcsán nyilatkozott még a tüntetés estéjén

Na, most van nagy baj! Vlagyimir Putyin rendkívüli bejelentést tett az orosz parlamentben – A nukleáris erők teljes készültségben vannak