in ,

Nézegessen agresszív RTL Klub újságírót – A kormányszóvivő cáfolta, hogy az RTL Klub riportere csak egy kérdést tehetett fel a Kormányinfón – Videó

A lényeg a következő:

A következőképpen működik az RTL klub létezése óta: hazudik, és manipulál. Az RTL-es csávó szövege a vágóképekhez kell, provokáció, ezeket fogják bevágni a híradójuk alatt, közben az igazság teljesen más. Ezt csinálják 1997 óta.

 

Íme a hír:

Voltaképpen 11 kérdést tett fel az RTL munkatársa.

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a közösségi oldalán emlékeztetett: a Kormányinfó egy olyan fórum az újságírók és a kormányzat között, ahol a Miniszterelnökséget vezető miniszter és a kormányszóvivő rendszeresen a sajtó rendelkezésére áll, ahol azok munkatársai bármilyen témában kérdezhetnek.

Hangsúlyozta: az idő végessége miatt a Kormányinfóknak is van egy 2 órás időkerete. Szentkirályi Alexandra posztjában írja: több helyen olvast, hogy „az RTL riportere csak egyetlen kérdést tehetett fel a Kormányinfón” vagy, hogy „Belefojtotta a szót az RTL Híradó tudósítójába a Kormányinfón a kormányszóvivő”„Szóváltás a kormányinfón – Nem tehette fel kérdéseit az RTL Klub riportere”.

Ezzel szemben a valóság az, hogy 11 kérdést tehetett fel az RTL munkatársa”

– szögezte le a kormányszóvivő.

(mandiner.hu)

Add tovább!

Agyhalál: akkora a rezsiválság, hogy elektromos takarót oszt a brit energiaszolgáltató

Ez nagyon cringe – Tök szupcsi, menjünk soppingolni! Ott majd a csajok crusholják a csávókat. Vasárnap pedig megyünk bruncholni!