in , ,

Ez nagyon cringe – Tök szupcsi, menjünk soppingolni! Ott majd a csajok crusholják a csávókat. Vasárnap pedig megyünk bruncholni!

Nagyon jó lesz

Kedves olvasónk! Nem baj, ha nem érti a következőket, mi sem, de mindenhonnan ezt halljuk.

 

Ömlik a szar a tévéből is: ha netán valaki bekapcsolva hagyja azt a villogó vackot, naponta kap híreket a hüvelyszárazságról, mert ugye úgy szól a reklám, hogy “beszéljünk nyíltan a hüvelyszárazságról”, meg a szagokról, folyásról…közben az ember reggelizne, de sebaj, max. elhányja magát, amikor meglátja ezt a reklámot. Érdekes, fitymaszűkületről még nem láttunk egyetlen reklámot sem, pedig ideje lenne már nyíltan beszélni a fitymaszűkületről is, nem? Csakis a kiegyensúlyozottság érdekében.

 

Már kapni mindenre ilyen-olyan kenőcsöt: gombára, hasfájásra, fejfájásra, lábfájásra, hátfájásra, agyfájásra, a lényeg, hogy az adott egészségügyi cég, ugyanazt a vackot évente nevezze át valami másik hülye névre, és abból csináljuk még hülyébb reklámot: ha fájásod van, vedd meg a “sárgadobozos” akármit, és még a hajad is kinő, meg elmúlik a hüvelygombád, és a fogad pedig tökéletesen kifehéredik.

Mielőtt pedig elmennénk plázázni, a csajok addig az instán crusholnak pár srácot, útközben pedig eszünk egy kis street foodot! A tesónk nem tud jönni soppingolni, mert pénteken a cégnél brainstorming van a meetingen, utána pedig tartanak egy workshopot is, szóval sajnos bent lesz sokáig. A street foodolás után pedig a maradék léből veszünk egy kis kovi ubit, vagy elszívunk egy Malbit, esetleg bedobunk egy lekváros palit, utána lehet még átugrunk osztrákba is, németbe már nem megyünk, mert messze van…. szupcsi lesz nagyon, és kircsi is!

Sebaj. Ha netán szombaton soppingoltál egész nap, és elfáradtál, akkor vasárnap jöhet egy kis bruncholás, ha már nagyon éhes vagy! Bruncholni nagyon fontos! Ki ne hagyjátok!

Mi is alig vártuk már, hogy vasárnap legyen, és bruncholhassunk.

 

Tiszta szerencse, hogy Magyarországon élünk. Nice!

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Nézegessen agresszív RTL Klub újságírót – A kormányszóvivő cáfolta, hogy az RTL Klub riportere csak egy kérdést tehetett fel a Kormányinfón – Videó

Agyhalál: tavaly Hadházy kétszer ment be az Országházba, ezért bruttó 15 milliót kapott