in ,

Nem áll le a baloldal! Dömötör beszólt a libernyákoknak: „A baloldal a járvány második hullámában is pont ott folytatja, ahol abbahagyta”

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára reagált Gyurcsány Ferenc és a Momentum provokációira.

Gyurcsány Ferenc és társult segédcsapata, a Momentum megint akciózott. Ezeket elnézve teljesen egyértelmű, hogy a baloldal a járvány második hullámában is pont ott folytatja, ahol abbahagyta. Nem szavazták meg a védekezést segítő intézkedéseket, üzemszerűen támadták az egészségügyi vezetőket, álhírgenerátort üzemeltettek, most pedig a konzultáció támadásával újra az összefogást gyengítik

– írja Facebook bejegyzésében a politikus.

Dömötör Csaba szerint Gyurcsányék nem tisztelik az emberek véleményét.

Van egy alapvető különbség köztünk. Ha közel kétmillió ember elmondja a véleményét, mi azt tisztelni fogjuk. Ők kétségbe vonják. Ilyenkor legalább minden magyar számára kiderül, hogy nehezebb időszakokban kikre lehet számítani és kikre nem. Rájuk most sem lehet – fogalmazott.

Sok millió ember erőfeszítése van abban, hogy Magyarország eredményesen küzd a vírus ellen. A mi feladatunk most az, hogy ezt az összefogást megerősítsük, mégpedig úgy, hogy a munkahelyeket megvédjük, az ország működőképességét pedig biztosítjuk. Sajnáljuk, hogy ehhez a baloldal sem gondolatot, sem segítő cselekvést nem tud hozzátenni.

– írta Dömötör Csaba.

 

 

(888.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Hivatalos: az emberek nem akarnak lezárt rakpartokat, és bringasávot sem! Itt vannak a számok!

Van itt pénz! Tüttő 16 milliós fizetése ellenére még az ingyen benzint is drágállja