in ,

NE foglalkozzunk a közvéleménykutatásokkal! – Mert kiéneklik a sajtot a szánkból

Üzenet a nemzeti oldalnak

Így a választási kampány hajrájában jönnek ki mindenféle biztató, vagy kevésbé biztató közvéleménykutatások. Ez mind szép és jó, de akármelyik politikai oldalon álló közvéleménykutató cégnek most az lesz az érdeke, hogy mozgósítson, vagy elaltassa az egyik, vagy a másik tábort.

Ezért mi most mindenkinek azt javasoljuk:
FELEJTSÉTEK EL A KÖZVÉLEMÉNYKUTATÁSOKAT!

Jól néznénk ki, ha Usain Bolt fülébe rajt előtt odasúgná az edző: „Te vagy az esélyes, úgyis győzöl..” Ez mekkora biztatás? Semekkora. Hány versenyt nyert volna így meg Bolt?
Szerintünk egyet se.

Kovács László elvtársnak tökéletesen igaza volt anno, amikor azt mondta :”Nem közvéleménykutatásokat, hanem választásokat kell nyernünk!”

Egyesek az ellenzéki oldalon azzal az elképesztő suttogó propagandával altatják a billegő, de az ellenzéket nem kedvelő, politikához nem értő szavazókat, hogy „aki otthon marad, az a Fideszre szavaz”. Ez egy nyilvánvaló orbitális baromság! De el kell mondani!!
Aki nem vesz részt a szavazáson, drága barátom, az nem szavazott senkire!!!
Tehát ha elmész szavazni, akkor, csakis akkor szavazol a Fideszre!
Aki otthon marad, az egy újabb egy esélyt ad a bevándorláspárti ellenzéknek!

Végezetül vissza a közvéleménykutatásokhoz.
Felejtsünk most el minden közvéleménykutatást, méricskélést, mandátumlatolgatást és mindenki tegye a dolgát, húzzon bele a kampányolásba!
Április 8-án pedig mindenki menjen el szavazni és húzza be az x-et a nemzeti oldalra!

 

Magasba a zászlókat! Fel győzelemre!
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!


(videó: Orbán Viktor hivatalos Facebook oldala.
Ha nincs hangja, jobb egér gomb a videóra és „Némítás kikapcsolása”.)

mindenszo.hu

 

Add tovább! Oszd meg!

Gyurcsány totál agyhalott – Általános cenzúrával és káoszkeltéssel kezdené a „demokratikus” kormányzást Gyurcsány (PS-videó)

A HVG megírta, a HONVÉDELM MINISZTÉRIUM CÁFOLTA – Nem mondott le Zacher Gábor – Na ennyire lehet hinni a liberális médiának!