in , ,

A HVG megírta, a HONVÉDELM MINISZTÉRIUM CÁFOLTA – Nem mondott le Zacher Gábor – Na ennyire lehet hinni a liberális médiának!

Nem kell ezt részletezni

Nem kell kérem ezt részletezni. A HVG ezt hazudta:

 

Ezt pedig a Honvédelmi Minisztérium adta ki:

Álhírek, ismételt hangulatkeltés

A Honvédelmi Minisztérium visszautasítja mindazokat a híreszteléseket, amelyeket az MH Egészségügyi Központ Sürgősségi Betegállátó Centrumával kapcsolatban terjesztenek egyes médiumok.

Dr. Zacher Gáborral, az MH Egészségügyi Központ (Honvédkórház) Sürgősségi Betegellátó Centrum (SBC) osztályvezető főorvosával szemben töretlen a Honvédelmi Minisztérium és kórház vezetésének bizalma, a kórházi szakmai munkájával elégedettek, és a továbbiakban is az SBC vezetőjeként számítanak rá.

A Honvédelmi Minisztérium közleménye
hk1.jpg

Eddig a HM közleménye!

Akkor erről ennyit! A HVG ismét hazudott, nem először és nem utoljára! A HVG és a többi liberális média célja a sorozatos dezinformáció. Pontosan úgy működnek, mint egy titkosszolgálati akció keretében bevetett társadalmat dezinformáló társaság. Háború idején szokás ilyesmit csinálni. A HVG gyakorlatilag 8 éve ezt csinálja.
Az a céljuk, hogy a nemzeti kormányt lejárassák és egy háttérből irányított, külföldi társaságnak megfelelő bábkormány jöhessen létre Magyarországon, pont úgy mint Ukrajnában pl., vagy Macedóniában.

 

mindenszo.hu

NE foglalkozzunk a közvéleménykutatásokkal! – Mert kiéneklik a sajtot a szánkból

BRÉKING! – Még el sem kezdődött a választás, máris csaltak – Nyomoznak Márki-Zay kampányoldala miatt