in ,

Kohán Matyi megint eltévedt – Szerinte feléledt a V4-ek! Ez hol él????

Nem először ír butaságokat

Nagy lendülettel került a közélet középpontjába Kohán Mátyás. Lendületes, jó vitázó fél, mi itt a szerkesztőségben nagy reménységnek tartottuk.

 

A problémák ott kezdődtek, amikor a Mandiner hasábjain elkezdte ferdíteni a valóságot: meg volt győződve egy hosszú irományban, hogy most már jönnek az EU-s pénzek. Azóta is csak egy apró részét kaptuk meg és bejelentették Ursuláék, hogy nem jön semmiféle pénz. Nem igazán Matyinak lett igaza. Sajnos.

Most pedig újságíró barátunk ott tart, hogy szerinte feléledt a V4!

Visegrád hívei, Közép-Európa barátai, gaudete! A V4 túlélte fennállásának egyik – ha nem a – legnehezebb napját. Van tehát minek örülni.

 

Talán a túlélte a legjobb szó, nem az, hogy feléledt, Orbán Viktor sem mondott ilyet. Orbán Viktor reálisan értékelt, Matyi viszont kissé elszállt.

 

Majd Matyi folytatja:

 

Eppur si muove, és mégis forog. Az oszthatatlan közös érdekek ereje még ebben a helyzetben is megtartotta a V4-eket, józan belátásra késztette az olcsó politikai haszonszerzésből Visegrád megtagadására készülő cseh és lengyel miniszterelnököt. Márpedig ha ezt túléltük, túlélünk mindent. Visegrád nem egyes politikai vezetők kénye-kedve, sem nem egyes politikai helyzetek miatt va

 

Tényleg nem tudjuk mi történt Kohán Mátyással, de nehogy már ennyire pozitívak legyünk egy V4-es találkozó kapcsán: a lengyel és a cseh kormány full globalista.

Minimum ketté van szakadva a V4, Matyi!

 

Ébresztő!

 

 

mindenszo.hu

 

 
 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

Na, most van nagy baj! Vlagyimir Putyin rendkívüli bejelentést tett az orosz parlamentben – A nukleáris erők teljes készültségben vannak

Na, ezt hallgassák! Bősz Anett vastag bőrű pofája – Inflációkövető a fővárosi cégek vezetőinek többmilliós fizetése (videó)