in ,

Na még egy hangfelvétel! – Újabb kőkemény hangfelvételek a kispesti szocialista botrányról – Videó

A kispesti korrupciós ügyekről közben ma újabb részleteket hozott nyilvánosságra a Magyar Nemzet

A kispesti korrupciós ügyekről közben ma újabb részleteket hozott nyilvánosságra a Magyar Nemzet. A hangfelvételen az a vállalkozó is szerepel, aki a gyanú szerint folyamatosan milliókat osztott vissza a kerület vagyonkezelőjének a beruházások után. Somogyi László – aki egyébként az egyik MSZP-s önkormányzati képviselő férje – amiatt aggódik, hogy mi lesz vele, miután Kránitz Krisztiánt nem indították újra a választáson.

“…Krisztiánt is, meg a Somogyi Lacit is különböző szituban befenyegette, jó haverok, nem?”

– hangzik a kiszivárgott felvételeken Lackner Csaba, MSZP-s önkormányzati képviselő beszélgetése.

Újabb hangfelvétel került a Magyar Nemzet birtokába, amelyen főként Lackner Csaba, a kispesti polgármester, Gajda Péter bizalmasa beszél a kerületi ügyekről. Ezen a szocialista önkormányzati képviselő azt mondja, hogy Kránitz Krisztián, a kerületi vagyonkezelő vezetőjének bukásával Somogyi László üzletember élete is nehezebbé vált. Somogyi felesége is MSZP-s kispesti képviselő, a Magyar Nemzet szerint a vállalkozó pedig sűrűn felbukkant az önkormányzat környékén.

“A Somogyi Laci tegnap tudod mit mondott? Kifakadt magából, mert nem bírta magába tartani pár whisky után, hogy a Kránitz kiesett, kimondta a végén: hogy mi a fasz lesz velem? így, hogy a Krisztián kiesett? hogy mi a fasz lesz velem? Tehát nem az érdekli, hogy a Krisztián mint emberileg.. mi történik vele, hanem az, hogy vele mi történik”

– mondta Lackner Csaba.

A hangfelvételből az is kiderül: Lackner Csaba és Kránitz Krisztián között egyre feszültebbé vált a viszony az elmúlt időszakban. Lackner úgy fogalmaz, idézem: Kránitz lehúzta őt 12 millió forinttal. De Lackner arról is beszámol, hogy egy közös síelésen Kránitz barátnője leköpte Somogyi Lászlót, és megfenyegette őt és Gajda Pétert is.

“A síelésnél a barátnője ugye elkezdte köpködni a Lacit, leköpte, meg ilyeneket csinált, hogy te csak azért élsz, meg csak azért van pénzed, mert a Krinyó neked pénzt ad, és akkor tudod, mondta a csaj a Gajdára, meg rám is, hogy ti még azért vagytok életben, mert rólatok nem beszélek, mert rólatok nem dalolászok…”

A felvételen egy korábbi XX. kerületi MSZP-s politikus úgy reagált: felháborító, hogy a nő megfenyegette a „képviselőtársakat” és ezek után „el kellett volna ásni Ausztriában”.

(hirtv.hu)

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Vége a győri összefogásnak! A Jobbik megszívatta a balliberális ellenzéket! Kivonta magát a győri Jobbik az ellenzéki „moslékszövetségből”, csak a Fidesz jelöltje marad

      Terrortámadás! ZDF: Terrorcselekménynek minősítették a Limburgban történt teherautós ütközést – Videó