in ,

Műhazafiak – Pont a Mi Hasznák pár százalékán múlhat, hogy Orbán Viktor elveszítse a választásokat – Minden Mi Hasznák szavazat egyenlő a baloldalra leadott szavazattal

A helyzet

Teszkós magyarok, ha tetszik, műmagyarok, fröccsöntött hazafiak, más szóval: Mi Hasznák.

Ez a Mi Hazánk mozgalom. Tutsek vérbíró dédunokájának vezetésével. Tutsek ítélte egyébként el Wittner Máriát is. Na, ez ma a Mi Hasznák. Műmagyarok, teszkós hazafiak.

Ahogy átállt a Jobbik balra, idővel létrehozták Toroczkaiék a Mi Hazánkot, abból a célból, hogy szükség esetén pont az ő pár százalékuk hiányozzon ahhoz, hogy a nemzeti oldal kormányt alakíthasson.

 

 

Minden megmozdulásuk merő provokáció, és jól időzített

Ők csak akkor mozdulnak, amikor kell. Ha meg lehet osztani a jobboldalt. De akkor mindenképpen mozdulnak. Az időzítés mindig tökéletes.

Lesznek ők bármik. Ha kell, oltáspártiak, ha kell, oltásellenesek. Most éppen oltásellenesek és covid-diktatúráról hazudoznak: minden százalékért képesek egy ordas nagyot hazudni. Mivel az oltásellenesek között sok a jobb és baloldali egyaránt, csodálatosan lehet ebben a zavarosban halászni, tökéletes nekik.

 

Ha kell, megnyerik Gyurcsányéknak az önkormányzati választást is

Ez elkúrtuk balhé alkalmával Toroczkai jól jött Fletónak: egy kis tévészékház ostrom, egy kis rendőrautóból instruálás:

A 2006-os őszi események tökéletesek voltak arra, hogy a gyengülő Demszky újra nyerjen. Lényegében a várost felforgató Toroczkaiék megnyerték az önkormányzati választást Budapesten Demszkynek. Bravó.

 

Választások

A radikális jobb, ha tetszik szélsőjobb mindig akkor erősödik, aktivizálódik, amikor egy választás közeleg. Ez Magyarországon különösen igaz. Feladatuk – ahogy a Jobbiknak is – kezdetektől fogva a baloldal támogatása volt. A Jobbikról így értekezett anno Csurka István:

 

 

A Mi Hazánk csupán felhasználja, és kihasználja a megvezethető, de jó érzésű hazafias érzelmű magyarokat, és terelgetik őket ügyesen a nemzeti oldal ellen. Mindig is ez volt a feladatuk, mindig is ez lesz a feladatuk. Feladatot hajtanak végre. Utasításokat.

 

Minden egyes Mi Hazánkra leadott voks egy koporsószög lehet az Orbán-kormány koporsójába, és egyben Magyarország koporsójába is. 

NE VERJÜK BE AZOKAT A SZÖGEKET!

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

New York fiatal republikánusai büszkén támogatják Orbán Viktort

A CitizenGO is kiáll a fogyatékossággal élő emberek mellett – Itt lehet aláírni!